Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia twój kropek jest mocarzem, maluteńkim Herkulesem! Trzymam kciuki z całych sił za Was
Justya życzę Ci ciemniejszej kreski na jutrzejszym boboteście i już po cichu gratuluję
Femine przesyłam przytulasa ♥
Wczoraj poszliśmy w końcu na "Botoks". Mój brat mi odradzał, jemu się nie podobał i twierdzi że wcale nie przez to że jest ratownikiem medycznym. A mi się podobał. Oczywiście to podobał w takim cudzysłowiu, bo sceny odkładania niedonoszonych dzieci, by umarły, były dla mnie ciężkie. Ale rozumiem co twórca chciał tym filmem przekazać. Mojej koleżance też się film podobał, ale nasi mężowie tylko kiwali głowami. Nawet nie mieli apetytu w KFC A mojemu mężowi się to nie zdarzaLunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:Po cichu gratuluję i czekam na fotkę bobo!! Mamy pierwszą fasolkę !!!
Weteranki uciekać na fioletową stronę mocy
Flo to już druga w tym miesiącu Kejt Ko była wcześniej chociaż chyba nie pisała się na testowanie. Tak czy inaczej Justya85 ciche gratki Listopad zaczyna się rozkręcać
Femine -do póki nie ma @ to jest nadzieja. Wiem, że to czasem nie pociesza ale co nam zostało? poprawić koronę i działać dalej!
Dzień dobry, miłego dnia i co dziś mamy w programie tv i na talerzach?
Ps poza powidłami śliwkowymi StraczkaNika może dłużej się oczyszczasz po HSG? -
Flowwer wrote:Raczej zbadaj mutacje na MTHFR bo on powoduje ze kw.foliowy jest złe wchlaniany a podwójnie dawki nic nie dadzą.
Na testdna.pl można wykonać te badania lub w każdym labie
MTHFR C
MTHFR A
Albo brać folian, np ten z solgara który ja biorę. Polecam! To chyba bezpieczniejsza forma jeżeli występuje jakaś mutacja utrudniająca wchłanianie syntetycznego foliowego. Prawda flo?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Izape_91 wrote:Ja sie porywam z motyka na słońce w 11 dpo przed terminem @ a te po terminie sie boja nosz kurka jak macie na co to sikajcie!!! : D
Lunaris lubi tę wiadomość
ma_rtha -
Justya, po cichutku gratuluje!
Bunia to będzie chłopiec, bo leniuszek:D u nas podobnie był cyrk z betą w pewnym momencie:)
Czekamy na kolejne testujące, a ja z Michasiem nieustannie trzymam kciuki!!
Flowwer, nie doczytałam - kiedy będziesz wiedzieć, że już startujecie z ivf? KateHawke, jedziecie już ze stymulacją?Bunia86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czrna 81 wrote:Wczoraj poszliśmy w końcu na "Botoks". Mój brat mi odradzał, jemu się nie podobał i twierdzi że wcale nie przez to że jest ratownikiem medycznym. A mi się podobał. Oczywiście to podobał w takim cudzysłowiu, bo sceny odkładania niedonoszonych dzieci, by umarły, były dla mnie ciężkie. Ale rozumiem co twórca chciał tym filmem przekazać. Mojej koleżance też się film podobał, ale nasi mężowie tylko kiwali głowami. Nawet nie mieli apetytu w KFC A mojemu mężowi się to nie zdarza
Wczoraj byłam na cmentarzu i Babcia pokazała mi nagrobek z krzyżem a pod nim 3 blaszki z danymi dzieci zmarłych w 9tyg ciąży. Pierwszy raz widziałam coś takiego i powiem Wam że mnie sieknęło do głębi. Moja Babcia nie rozumiała w ogóle o co chodzi- pytała mnie jak to możliwe że pochowali je w ciąży... Sama poroniła 3 lub 4 dzieci, straciła córkę która przeżyła miesiąc w inkubatorze. Dla niej to nie do ogarnięcia umysłem a ja zawsze jakoś wypierałam swoje poronienie dopóki nie zobaczyłam tego grobu. Szkoda, że w tamtych czasach dzieci lądowały w koszu -
ma_rtha wrote:haha! Moja głowa chyba podświadomie się broni, bo zawsse gdy robiła test przychodziła @. nie wiem czy bawimy się w kotka i myszkę czy co. ale wieczorem lub rano będę zmuszona czeka mnie pójście w szpitalne mury wiec lepiej wiedziec i w razie co uciekać na zwolnienie. myślicie ze 5 dni po terminie @ z wieczornego sikanca będzie wiarygodnie?
5 dni po terminie na pewno będzie wiarygodne. O każdej porze
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Haha ale Ty jesteś nienormalna : p jak mój em jak coś powie to mi sie japa sama cieszy bo nie da rady inaczej. To az tak duzo tego? Jakbyś miała @??
-
Flowwer wrote:Raczej zbadaj mutacje na MTHFR bo on powoduje ze kw.foliowy jest złe wchlaniany a podwójnie dawki nic nie dadzą.
Na testdna.pl można wykonać te badania lub w każdym labie
MTHFR C
MTHFR A
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4a830bdd466.jpg
A jak tam Twój outlander Lunaris? Ja ogarniam tę cegłę (jest przesadziście gruba ). Trochę nudna ale trzeba przeczytać bo następne sa podobno super. No i jest w tej części strasznie duzo niemowlaków! Wszystko sie kręci wokół dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 10:15
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nika ja się na temat HSG nie mam co wypowiadać bo mnie to nie spotkało, Ale mam nadzieję że przejdzie, że po prostu Twój organizm tak zareagował. Myślę że co przypadek to jest inaczej
Skitrałaś sobie jakieś żarcie?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny mamy 5 listopada a juz 101 stron
Justya85 po cichu gratuluje
Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
starawyga wrote:A ile może kosztować takie badanie w laboratorium.
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nowa na dzielni wrote:Albo brać folian, np ten z solgara który ja biorę. Polecam! To chyba bezpieczniejsza forma jeżeli występuje jakaś mutacja utrudniająca wchłanianie syntetycznego foliowego. Prawda flo?
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Justya85 gratki!
Aaaaaaaa dziewczyny a ja mam jutro wizytę. I zaczynam panikować. Oczywiście dzisiaj mam wrażenie że wszytskim objawy mega osłabły i już schiza. Dzisiaj mam 50dc, ostatnio w tym dniu się dowiedziałam, że ciąża się nie rozwija i na następny dzień byłam już w szpitalu. Trzymajcie kciuki żeby nie było powtórki!
-
Malka, ja cały czas trzymam kciuki jutro całe forum czeka pod gabinetem
Bocianiątko, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
A czy któraś z Was zna się na przekroczonym poziomie kwasu foliowego? NA ile to może być groźne w ciąży?
Biorę te metyle już 2 m-ce a kwas i tak wyszedł dużo ponad normę (32 przy normie 18,7)