X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Femine_ Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 dpo i nie wytrzymałam.. zatestowalam. Biało aż w oczy razi! I temperatura powoli spada... Nadzieja juz sie skonczyla, wyplukala do zera;(!

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    A ja znowu potrzebuje porady... poniżej macie zdjęcie testów owu z wczoraj (na górze) i z dzisiaj (na dole)... pęcherzyków w czwartek 25 mm, plus cztery mniejsze ;) ovitrelle w czwartek wieczorem, w czwartek po zastrzyku i wczoraj intensywny ból najpierw jajników później całego podbrzusza, dzisiaj cisza... czasem lekkie ukłucia... dzisiaj szyjka trochę twardsza i juz tylko lekko otwarta a śluz lekko wodnisty przechodzący w kremowy... po moich odczuciach powiedziałabym że owu była wczoraj, ale teraz już zglupiałam... poratujecie? :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5775b2a728dd.jpg
    A to wszystko jasne :) po zastrzyku to i te niebieskie paskudy wychodzą ;) a serio to nie ma znaczenia kiedy dokładnie była ovu :) i tak jeszcze 2 dni po trzeba bzykac :D

Dajcie znać jak komuś wyjdą te niebieskie na naturalnej ovu. Może teraz jest jakaś lepsza partia? Bym sama sprawdziła ale do grudnia nie będę miała ovu :/

A w galerii jest jakiś inny różowy test ovu. I ja nie wiem co to za firma! Rozumiecie! Ja! Maniak! Nie wiem co to za test :D zaraz go poszukam. Może Wy je znacie :) czuje ze wypadam z rynku :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 07:28

summer86, Flowwer, Bunia86, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femine_ wrote:
    12 dpo i nie wytrzymałam.. zatestowalam. Biało aż w oczy razi! I temperatura powoli spada... Nadzieja juz sie skonczyla, wyplukala do zera;(!
    Przykro mi :/

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb7240f7fb28.png

O taki. Znacie?

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w niedzielny leniwy dzień <3
    Szczerze powiedziawszy bardzo sie przy pomiarze tempki ucieszyłam bo skoczyła na 37, ale bóle @ dalej mi towarzysza już chyba 5 dzień... nie cały czas tylko sa takie momenty ze czuje jakby zaraz miała przyjść az musiałam pójść do łazienki i sprawdzić czy coś sie rozkręciło... termin @ na wtorek albo jutro. Moze jeszcze jest jakaś nadzieja? Zawsze jak tak myśle to potem mam za swoje.

Naiwnaaaa jestem jak cholera.

Życzę Wam z rana cudownej niedzieli , wielu pozytywów i zdrowych fasolek w brzuszkach : )

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, pierwszy raz na oczy taki widzę ;)

Izape, też miałam ból jak na @ ;)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femine_ wrote:
    Przykro mi, wczoraj przez to przechodziłam, ale nie mów ze nie bo nadzieja jest zawsze! : )

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Hope, pierwszy raz na oczy taki widzę ;)

Izape, też miałam ból jak na @ ;)

Oby to była niezdecydowana fasola. !
    U mnie już sie gotuje kura na rosołek, kucharze od 7 jak nie ja : p

S3YWp2.png

• Justya85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi w 9dpo wyszedł bladzioch, poprostu mi się wierzyć nie chce. Wiem że jeszcze baaaardzo wcześnie ale mam nadzieje że to kropuś i zostanie z nami:(ehhh i jak tu zrobić żeby się nie stresować?

Flowwer, klaudiaaa93, Aksamitna, Bunia86, Agniechaaaa, summer86, Czrna 81, Lunaris, staraczka1111, Zielona1911, Yoselyn82, KateHawke, Amy333, Jedna_z_Wielu, Karolina90 lubią tę wiadomość

Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
    9ewnskjogh9me2fr.png
    29.11.2017 mamy serduszko!
    Córeńka 5 latka (2013)
    Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
    hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    Dziewczyny mi w 9dpo wyszedł bladzioch, poprostu mi się wierzyć nie chce. Wiem że jeszcze baaaardzo wcześnie ale mam nadzieje że to kropuś i zostanie z nami:(ehhh i jak tu zrobić żeby się nie stresować?
    Ojeeej :) cudnie :) dawaj fotę :) tez zawsze 9 dpo mam bladziocha ;)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Witam sie w niedzielny leniwy dzień <3
    Szczerze powiedziawszy bardzo sie przy pomiarze tempki ucieszyłam bo skoczyła na 37, ale bóle @ dalej mi towarzysza już chyba 5 dzień... nie cały czas tylko sa takie momenty ze czuje jakby zaraz miała przyjść az musiałam pójść do łazienki i sprawdzić czy coś sie rozkręciło... termin @ na wtorek albo jutro. Moze jeszcze jest jakaś nadzieja? Zawsze jak tak myśle to potem mam za swoje.

Naiwnaaaa jestem jak cholera.

Życzę Wam z rana cudownej niedzieli , wielu pozytywów i zdrowych fasolek w brzuszkach : )

Kochana :) czekaj cierpliwie :) może owulacja się przesunela? Mi kiedyś wyszedł test po terminie @

Izape_91 lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Justya85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Ojeeej :) cudnie :) dawaj fotę :) tez zawsze 9 dpo mam bladziocha ;)
    Zbieram się na zajęcia, na fotach ciężko uchwycić zwykły allegrowski, na jutro kupie bobo. Mam nadzieje że to nie sen. Mi zawsze wychodziły dopiero w 10dpo a teraz już i to ten allegrowski. Chyba ze mam omamy bo i tak może być hehe:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 07:47

Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
    9ewnskjogh9me2fr.png
    29.11.2017 mamy serduszko!
    Córeńka 5 latka (2013)
    Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
    hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    Zbieram się na zajęcia, na fotach ciężko uchwycić zwykły allegrowski, na jutro kupie bobo. Mam nadzieje że to nie sen. Mi zawsze wychodziły dopiero w 10dpo a teraz już i to ten allegrowski. Chyba ze mam omamy bo i tak może być hehe:)
    Kochana jak na allegrowym coś widać to mega! Poza jednymi strumieniowy mi z allegro całą resztą mi kolo 16 dpo pokazywała cokolwiek. Na bobotescie będzie petarda :)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Femine_ Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:

Gratulacje :)! Skoro pokazał bladziocha, to jutro rano leć na betę :)!

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    Moje życzenia sie szybko spełniają : ) oby. Bobo potwierdził fasolka!!!

S3YWp2.png

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:

Po cichu gratuluję i czekam na fotkę bobo!! Mamy pierwszą fasolkę !!!
    Weteranki uciekać na fioletową stronę mocy <3

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopples może to zagraniczny ? ;)

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Femine_ wrote:
    Tulę i walczymy dalej ale póki nie ma @ jest nadzieja!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Hopples może to zagraniczny ? ;)
    Oby :D bo jestem zaniepokojona :D

Flowwer, Bunia86 lubią tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:

Cudnie! Trzymam mocno kciuki!

Dziewczyny, która ma więcej odwagi niż ja i zrobi za mnie sikańca. Niepewność jest lelsza niz rozczarowanie. Jestem już 4 dni po planowej @...

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ