Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:A ja znowu potrzebuje porady... poniżej macie zdjęcie testów owu z wczoraj (na górze) i z dzisiaj (na dole)... pęcherzyków w czwartek 25 mm, plus cztery mniejsze ovitrelle w czwartek wieczorem, w czwartek po zastrzyku i wczoraj intensywny ból najpierw jajników później całego podbrzusza, dzisiaj cisza... czasem lekkie ukłucia... dzisiaj szyjka trochę twardsza i juz tylko lekko otwarta a śluz lekko wodnisty przechodzący w kremowy... po moich odczuciach powiedziałabym że owu była wczoraj, ale teraz już zglupiałam... poratujecie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5775b2a728dd.jpg
Dajcie znać jak komuś wyjdą te niebieskie na naturalnej ovu. Może teraz jest jakaś lepsza partia? Bym sama sprawdziła ale do grudnia nie będę miała ovu
A w galerii jest jakiś inny różowy test ovu. I ja nie wiem co to za firma! Rozumiecie! Ja! Maniak! Nie wiem co to za test zaraz go poszukam. Może Wy je znacie czuje ze wypadam z rynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 07:28
summer86, Flowwer, Bunia86, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Femine_ wrote:12 dpo i nie wytrzymałam.. zatestowalam. Biało aż w oczy razi! I temperatura powoli spada... Nadzieja juz sie skonczyla, wyplukala do zera;(!
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb7240f7fb28.png
O taki. Znacie? -
Witam sie w niedzielny leniwy dzień
Szczerze powiedziawszy bardzo sie przy pomiarze tempki ucieszyłam bo skoczyła na 37, ale bóle @ dalej mi towarzysza już chyba 5 dzień... nie cały czas tylko sa takie momenty ze czuje jakby zaraz miała przyjść az musiałam pójść do łazienki i sprawdzić czy coś sie rozkręciło... termin @ na wtorek albo jutro. Moze jeszcze jest jakaś nadzieja? Zawsze jak tak myśle to potem mam za swoje.
Naiwnaaaa jestem jak cholera.
Życzę Wam z rana cudownej niedzieli , wielu pozytywów i zdrowych fasolek w brzuszkach : )Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Femine_ wrote:12 dpo i nie wytrzymałam.. zatestowalam. Biało aż w oczy razi! I temperatura powoli spada... Nadzieja juz sie skonczyla, wyplukala do zera;(!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
summer86 wrote:Hope, pierwszy raz na oczy taki widzę
Izape, też miałam ból jak na @
Oby to była niezdecydowana fasola. !
U mnie już sie gotuje kura na rosołek, kucharze od 7 jak nie ja : pStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Dziewczyny mi w 9dpo wyszedł bladzioch, poprostu mi się wierzyć nie chce. Wiem że jeszcze baaaardzo wcześnie ale mam nadzieje że to kropuś i zostanie z nami:(ehhh i jak tu zrobić żeby się nie stresować?
Flowwer, klaudiaaa93, Aksamitna, Bunia86, Agniechaaaa, summer86, Czrna 81, Lunaris, staraczka1111, Zielona1911, Yoselyn82, KateHawke, Amy333, Jedna_z_Wielu, Karolina90 lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Dziewczyny mi w 9dpo wyszedł bladzioch, poprostu mi się wierzyć nie chce. Wiem że jeszcze baaaardzo wcześnie ale mam nadzieje że to kropuś i zostanie z nami:(ehhh i jak tu zrobić żeby się nie stresować?
-
Izape_91 wrote:Witam sie w niedzielny leniwy dzień
Szczerze powiedziawszy bardzo sie przy pomiarze tempki ucieszyłam bo skoczyła na 37, ale bóle @ dalej mi towarzysza już chyba 5 dzień... nie cały czas tylko sa takie momenty ze czuje jakby zaraz miała przyjść az musiałam pójść do łazienki i sprawdzić czy coś sie rozkręciło... termin @ na wtorek albo jutro. Moze jeszcze jest jakaś nadzieja? Zawsze jak tak myśle to potem mam za swoje.
Naiwnaaaa jestem jak cholera.
Życzę Wam z rana cudownej niedzieli , wielu pozytywów i zdrowych fasolek w brzuszkach : )
Kochana czekaj cierpliwie może owulacja się przesunela? Mi kiedyś wyszedł test po terminie @Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Ojeeej cudnie dawaj fotę tez zawsze 9 dpo mam bladziocha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 07:47
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Zbieram się na zajęcia, na fotach ciężko uchwycić zwykły allegrowski, na jutro kupie bobo. Mam nadzieje że to nie sen. Mi zawsze wychodziły dopiero w 10dpo a teraz już i to ten allegrowski. Chyba ze mam omamy bo i tak może być hehe:)
-
Justya85 wrote:Dziewczyny mi w 9dpo wyszedł bladzioch, poprostu mi się wierzyć nie chce. Wiem że jeszcze baaaardzo wcześnie ale mam nadzieje że to kropuś i zostanie z nami:(ehhh i jak tu zrobić żeby się nie stresować?
Gratulacje ! Skoro pokazał bladziocha, to jutro rano leć na betę ! -
Justya85 wrote:Dziewczyny mi w 9dpo wyszedł bladzioch, poprostu mi się wierzyć nie chce. Wiem że jeszcze baaaardzo wcześnie ale mam nadzieje że to kropuś i zostanie z nami:(ehhh i jak tu zrobić żeby się nie stresować?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Po cichu gratuluję i czekam na fotkę bobo!! Mamy pierwszą fasolkę !!!
Weteranki uciekać na fioletową stronę mocy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Femine_ wrote:12 dpo i nie wytrzymałam.. zatestowalam. Biało aż w oczy razi! I temperatura powoli spada... Nadzieja juz sie skonczyla, wyplukala do zera;(!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Hopples może to zagraniczny ?
Flowwer, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustya85 wrote:Zbieram się na zajęcia, na fotach ciężko uchwycić zwykły allegrowski, na jutro kupie bobo. Mam nadzieje że to nie sen. Mi zawsze wychodziły dopiero w 10dpo a teraz już i to ten allegrowski. Chyba ze mam omamy bo i tak może być hehe:)
Cudnie! Trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny, która ma więcej odwagi niż ja i zrobi za mnie sikańca. Niepewność jest lelsza niz rozczarowanie. Jestem już 4 dni po planowej @...