Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
To zielony będzie skakał Poza tym to nie moja lista, tylko nasza wspólna !!
Morisek, jeszcze trochę i może 3 się pokaże, bo lojce wyjdzie beta ładna !!
mako, witamy ! Dopisuję cię do listy Powodzenia i życzę maczka!! Który to wasz cykl starań?
Morisek, kochana, nie smutaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:26
-
Witam sie na lutówkach, jeszcze nigdy nie wchodziłam na wątek terminowy, że tak to ujmę ale mam pytanie. Tylko się ze mnie nie śmiejcie. Mam Pcos i kłopot z owulacjami. Są meega rzadko. Czy Wy też po owulacji macie czasami uczucie jakby wysokiej temperatury i łzawienie oczu, pieczenie policzków i kłucia w piersiach, pieczenie itp. ). Zaczynam się z siebie śmiać, jakbym dopiero zaczynała przygodę z pomiarami i obserwacjami.
Ostatnio zaszłam w ciążę w mega długim cykluod listopada do końca lutego nic nie przeczuwałam. I podobnie się czułam, tylko wtedy tego nie wiązałam w ogóle z owulacją, bo mieliśmy remont i to na korytarzu a przy tym bałagan w całym domu i nie było czasu na myślenie co i jak. Więc może u mnie to jest objaw poowulacyjny. Jak byłam nastolatka to czegoś takiego nie było. Pozdrawiam, po 15 poczytam co u Was. Zmykam do garnków, obiad kończyć -
nick nieaktualnyzakocona wrote:Witamy Podaje proszę datę twojego testowania, to wpiszę cię na listę ! Trzymam kciuki i życzę maczka!
To mój 17 dc a testuję 18go, dokładnie w moje urodzinki. Dziękuję za dodanie mnie do listy. Dziewczyny aż strach mnie obleciał po przeczytaniu ostatnich dwóch stron, chociaż nie mam nic na sumieniu. Ostre babeczki (uśmiech) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja termin okresu mam juz za soba, i jeden negatywny test w 10 dp..planuje testowac jeszcze raz w piatek 6-tego jesli do tego czasu okresu nie bedzie.. moglaby ktoras z was spojrzec i powiedziec czy jest jeszcze wogole jakas szansa ??
-
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa, polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka, Katarzyna_121
07.
08.
09.
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek28 , madlenka, arturowa, Zajsonek, Marti89
12. lilmama, mako, 6lama9
13.
14. ważka, Lucy7
15.
16. Fufka30, Kena1983
17.
18. aaagaaatka, AnaAna
19. Nymeria, tapir19
20.
21.
22.
23.
24.
25. Sówka_83
26. Mirabelka30
27. menka
28. nikicia86
W lutym zakwitły 2 Maczki
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:48
-
mako, bardzo mi przykro z powodu poronienia ! Życzę jak najszybszego zamaczkowania !!
AnaAna, myśmy tylko takie ostre dla zmyślających/trollujących
6lama9, witamy na wątku ! Ja się kompletnie nie znam na tym wszystkim, ale na pewno niedługo bardziej doświadczone dziewczyny ci doradzą ! Trzymam kciuki za maczka i życzę powodzenia!
Katarzyna_121, moim zdaniem dalej masz szansę Ja bym teraz zatestowała Mi też OF podawał 80% szans na ciążę i ciąża jest
Dodałam was wszystkie do listy Super, że coraz nas więcej!
lojka, gdzie jesteś ??!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:51
6lama9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że dziś u ciebie 13dpo, myślę, że już coś by wyszło, ja bym powtórzyła dziś lub jutro. Wcześniej za wcześnie zatestowałaś na pewno
Lista to nasza lista staraczkowa Testujące w lutym zamaczkowane i te, do których niestety przyszła ta paskuda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByly dlugie ale zawsze regularne,jak nie dostalam 38 dniu to juz wiedzialam ze jestem w ciazy.. A moze sie znowu wszystko unormowalo i cykl pozostanie znowu taki dlugi Dlatego chyba poczekam do piatku. Ale juz od raru dni nie wiem co ze soba zrobic Chodze co chwile na ubikacje jak szalona i sprawdzam czy niema @ Mnie meczyla biegunka i piersi chyba tez sie zmienily co bardziej podpadlo mojemu mezowi