Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:wiec wiesz,wszystko możliwe.
edit:
przyszła waga. Już krzywo ona na mnie patrzy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:34
Kena1983, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzeba potrzepac Moriska, bo bredzi.
Morisek kto jak kto ale Ty zasługujesz na groszka, ja wiem ze się uda i Ty też masz w to wierzyć. Zobaczysz będziesz wspaniała i kochająca mamusią i to już niedługo.Fufka30, arturowa lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:52,5kg.. belly mówi, że mam przytyć do 68.. matko święta.. raz ważyłam 55kg i czułam się grubo, a co dopiero 68..
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek, ty wiesz, że my jesteśmy tu dla ciebie również. W doli i niedoli !
fufka, :* Chętnie bym sobie zrobiła zdjęcie brzuszka już, ale u mnie to długo go widać nie będzie, bo ja mam taki wzdęty codziennie, że masakra. Ze 2 tyg temu siostra L miała w 13tyg ciąży mniejszy brzuch od mojego wzdęciakaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:56
-
Morisek28 wrote:melena, Ty powinnaś sie zastanowić nad tym skąd u Ciebie taki tupet.
wiesz ze niektore kobiety staraja sie długo,a Ty sobie wymyślasz ze jestes w ciąży za chwile ze nie. Tu piszesz co innego ,tam co innego na innym forum. Moze by tak w końcu prawde napisać. Bo powiem Ci ze to dziecinne, strasznie a zarazem mega wkurwiajace.
tak, ok przyznaje sie że to było kłamsto z tą betą, ale testy ciążowe to prawda. 2 pozytywne. I PRZYSIĘGAM NA WSZYSTKO CO MAM. jestem w ciąży. udało się. nie kłamie teraz. wtedy skłamałam, ale to był tylko ten jeden raz. teraz biore duphaston. na podtrzymanie ciąży. za chwilke lece do gina. zobaczymy ale jestem naprawde szczęśliwa i przyrzekam. -
melena, czemu kłamałaś o becie? żeby nam ciebie szkoda było? powinnaś się wstydzić.
no, ale gratuluję ciąży
Morisek, toś mnie rozjebała tą swoją wagą porodową Wiele kobiet przy chorej tarczycy tyje, więc wcale bym się nie zdziwiła, jeśli u ciebie ona sprawia problem. Żal się do woli, tylko nam stąd nie uciekaj!!!!!! -
Morisek28 wrote:To kto ci te tabletki przepisal?
zakocona proszę mnie wypierdzielic,okres sie rozkręcił.
bylam wczoraj u ginki ale wepchalam sie bez kolejki i spytalam sie tylko czy moze mnie przyjac dzisiaj bo mam plamienia, pozytywny test i brak miesiaczki, i mi je wlasnie przepisala i kazala sie zarejestrowac na dzisiaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:43
-
zakocona wrote:melena, czemu kłamałaś o becie? żeby nam ciebie szkoda było? powinnaś się wstydzić.
no, ale gratuluję ciąży
Morisek, toś mnie rozjebała tą swoją wagą porodową Wiele kobiet przy chorej tarczycy tyje, więc wcale bym się nie zdziwiła, jeśli u ciebie ona sprawia problem. Żal się do woli, tylko nam stąd nie uciekaj!!!!!!
nie wiem czemu, to byl taki o impuls i przepraszam was za to, jest mi przykro
ale dziekuje bardzo.
-
Morisek28 wrote:Melena, a w jakim celu Ty klamalas?
ja Tobie dalej nie wierze w ani jedno słowo. Wszystko przez początek Twojej kariery na ovu .
nie musisz mi wierzyc nie wymagam tego od ciebie. ja przysiegam na wszystko ze w tym momencie nie klamie. jestem szczera. -
Malgo, chyba o nas zapomniała, to zacytuję jej post z innego wątkumalgo86 wrote:Przesyłam wiruski
Dzisiaj wykonałam drugi test i wyszła 2 blada krecha http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed96c67d5cd44a4a.html
W piątek idę do ginekologa, mąż się pogodził że będzie tatą.
Czekam na następne dziewczyny "lutowe" mamy i groszki.
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa, polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka
07.
08.
09.
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek28 , madlenka, arturowa, Zajsonek, Marti89
12. lilmama, mako
13.
14. ważka, Lucy7
15.
16. Fufka30, Kena1983
17.
18. aaagaaatka
19. Nymeria, tapir19
20.
21.
22.
23.
24.
25. Sówka_83
26. Mirabelka30
27. menka
28. nikicia86
W lutym zakwitły 2 Maczki
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:25
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Zakocona sorry, tak później pomyślałam, że to czerwony kolor maczka. Ale to zmień, ty listą się zajmujesz a to tylko moje skromne zdanie. A może dziewczyny coś powiedzą na ten temat. Sorry, czytam piąte przez dziesiąte. Nadrobię w domu. Ale widzę, że nasza gwiazda wróciła. Na innym forum się na niej poznali to znów tu szuka wsparcia?
Morisek28 lubi tę wiadomość