Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mnie strasznie bolą jajniki.
Ból jest taki pulsujacy najgorzej jest wieczorem i rano.
Boje się, że znowu urosła mi torbiel
i dodatkowo mam takie dziwne skurcze w dole brzucha.
Dziś mam 6dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 15:19
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna, ja bym wolała wiedzieć, nawet jeśli to miałaby być smutna wiadomość, bo przepłakałabym sobie i wiedziała, że trzeba za chwilę działać znowu, bo a nuż widelec to będzie TEN cykl Trzymam kciuki, żeby to już teraz był TEN cykl w każdym razie
Katarzyna_121, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaagaaatka ja też się cieszę że nie będę testować sama w tym dniu. Jakoś tak z kimś, zawsze raźniej. Mam nadzieje że dostanę cudowny prezencik na urodzinki.
Dziewczyny czy wy zawsze czujecie kiedy macie dokładnie owulacje? jakiekolwiek bóle, kłucia inne objawy ? bo ja niestety nigdy nic nie czuję. -
nick nieaktualnyKatarzyna, zatestuj jutro! trzymam kciuki. Zawsze strasznie się przejmuję kiedy któraś z koleżanek na Ovu ma testować i wyczekuję z niecierpliwością hehe.
Zakocona, ja chyba też muszę zaopatrzyć się w testy owulacyjne, nigdy nie próbowałam nawet. Ostatnio zaczęłam badać sobie szyjkę i myślę że trafiłam w tą owulację jako tako. -
Ja szyjki to bym pewnie badać nie umiała. Śluzu też nie obserwowałam nigdy, bo ze mnie ciągle leci coś.. Ja testy polecam, co prawda może być tak, że zrobi się dodatni, a owu nie będzie, ale i tak wolę z nimi niż bez
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Dziewczyny mnie strasznie bolą jajniki.
Ból jest taki pulsujacy najgorzej jest wieczorem i rano.
Boje się, że znowu urosła mi torbiel
i dodatkowo mam takie dziwne skurcze w dole brzucha.
Dziś mam 6dpo. -
nick nieaktualnyzakocona wrote:Ja szyjki to bym pewnie badać nie umiała. Śluzu też nie obserwowałam nigdy, bo ze mnie ciągle leci coś.. Ja testy polecam, co prawda może być tak, że zrobi się dodatni, a owu nie będzie, ale i tak wolę z nimi niż bez
A ja pół roku temu odstawiłam tabletki anty. i dopiero po ostatniej @ pojawił się jako taki śluz, a tak to susza. -
nick nieaktualny
-
Kłuje mnie coś jakby w jajniku po prawej stronie. Dość boląco. Nie wiem kurcze czy to ze stresu czy co
Cholera z jednej strony mówię sobie, że na pewno wszystko jest ok i żebym się uspokoiła, a z drugiej kompletnie to do mnie nie dociera
Aż się poryczałam.. -
AnaAna wrote:aaagaaatka ja też się cieszę że nie będę testować sama w tym dniu. Jakoś tak z kimś, zawsze raźniej. Mam nadzieje że dostanę cudowny prezencik na urodzinki.
Dziewczyny czy wy zawsze czujecie kiedy macie dokładnie owulacje? jakiekolwiek bóle, kłucia inne objawy ? bo ja niestety nigdy nic nie czuję. -
wiecie mój powiedział ze ja sie szykuje jak na wojne bo kumpela z PL ma mi przywieźc testy owu ciążowe nowy termometr i inofem i w przyszłym cyklu edzie mi łatwiej
-
Morisek28 wrote:Chyba poprosze lekarz o progesteron, albo coś. Niech powie mi z czego byl tak krótki cykl. Bo jak to przez ta sztuczną menopauzę to trudno po czasie wroci do normy.