Lutowe staraczki.
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

Hej dziewczyny, niestety plamienia były na @. Cholera, znowu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 08:49 5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
- 
                        nick nieaktualny
- 

01.
 02. kubecek, malgo86 , Tosiakowa , Tosiakowa , polkosia , polkosia 
 03. Emilia77 
 04.
 05. Monika:)
 06. lojkalojka , Katarzyna_121 , Katarzyna_121 , anucha , anucha
 07.
 08.
 09. Paulina83-1983 
 10. anulka88k , kkkaaarrr , kkkaaarrr
 11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , Morisek28 , madlenka, arturowa , madlenka, arturowa , Zajsonek , Zajsonek , Marti89, natalka189 , Marti89, natalka189 
 12. lilmama, mako, 6lama9, Hatfe, Jaoasia, sylwiasta159
 13.
 14. ważka, Lucy7
 15. Fufka30
 16. Kena1983, Nymeria, milly
 17.
 18. aaagaaatka, AnaAna
 19.
 20. monia30
 21.
 22.
 23.
 24. kasialora
 25. Sówka_83
 26.
 27. menka, Sanna
 28. nikicia86, Morisek28

W lutym zakwitły 4 Maczki 
 LEGENDA:
  - hurra, maczek kwitnie! - hurra, maczek kwitnie!
  - ta, której żadna nie chce! - ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:42  Sanna, Zajsonek lubią tę wiadomość Sanna, Zajsonek lubią tę wiadomość
- 

Morisku mój Kochany jeszcze nic nie wiadomo czekamy czy (oby nie)@nie przylezieMorisek28 wrote:No wiesz Fufka jestes w ciąży,to temperatura nisko nie będzie:-)

ja wlasnie tej temperatury podczas okresu nie wpisuje . 

- 

.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:28  anucha, Nymeria lubią tę wiadomość
                                5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem. anucha, Nymeria lubią tę wiadomość
                                5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
- 

Witam 
 Ufff nadrobiłam Was z kilku dni.
 Myślałyśmy, że 11 będzie mega zielony a tu taki małpiasty, szlag by to za przeproszeniem trafił...

Fufka piękny wykres, ale bym się nakręcała   
 Bóg podarował mi tak cenny prezent
 On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł 

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
- 

arturowa kwejk mistrz! jak to P skomentowal "najprawdziwsza prawda" - potwierdzam:))))

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym:*

ja wczoraj po pracy kupilam pyszne czerwone winko (dawno takiego nie pilam mniam), wlaczylismy z P film (sluzby specjalne), po filmie troche sobie polezalam poplakalam i popijalam wszystko winkiem:)