Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh powiem Wam dziewczyny dzisiaj same nieszczęścia dziadek od mojego ma raka kręgosłupa (kości) wywrócił się i nie umie chodzić no masakra jakaś, teściowa chodzi, płacze i po lekarzach wydzwania ehhh nasza słuzba zdrowia mnie rozwala!
-
No nie dziwię Ci się lilmama... Tez bym się chyba nie odzywała. Cisną mi się różne określenia, ale zamilknę. Musi Ci być ciężko odnaleźć się w tej sytuacji. Ale widzę piękny wykresik - może się udało
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisku mojemu tacie chcieli obciąć pół ucha bez badań, bo stwierdzili, że to rak skóry. Poszedł do innego lekarza, pobrano wycinek i okazało się, że przewlekły stan zapalny...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
lilmama wrote:Mam nadzieje, ze i jej sie odmieni, ale i tak to nie bd juz to samo. Uraz zawsze pozostanie.. A nie daj Boze ta dzidzia sie kiedys dowie, ze wlasna matka jej nie chciala...
ALE uważam, że każda, która nie chce dziecka, powinna się zabezpieczać. To samo się tyczy się np rodzin patologicznych/biednych. I głupotą jest niezabezpieczanie się w takich wypadkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:04
-
Morisku ja miałam antyTPO po poronieniu robine ponad 85 mi wyszło - musiałabym powtórzyć badania!
Co do Twojej siostry Lilimama mamnadzieję, ze zmieni zdanie i będzie kochać swoje dziecko ponad wszystko!
Zakocona co rodzin patologicznych/biednych powiem tak: Dziewczyna, która pracowała u mojej teściowej (sprzątała) miała 3 dzieci jak zaszła w 4 ciąże płakałą jej, że sobie nie poradzą(!)na co moja teściowa stwierdziłą, że mogła się zabezpieczać, dostała odpowiedz, że antykoncepcja jest dorga (noszzz kurwa mać wychowanie dziecka jest tańsze przecież!!!!) Obecnie posiada 5 dzieci z tego powodu podobno się cieszy a jej rodzina z nia nie utrzymuje kontaktu bo się wkurzyli, ze są nie odpowiedzialni! Nie skomentuje 5 ciąży bo nie potrafię wymyślić co bym mogła jej powiedzieć na ten temat