Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Strasznie źle się czuje. Chyba od 15 mam jakby lekkie zawroty głowy. Dziwne. Przez to właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test. Negatywny. Tzn jak miałam go wyrzucać do kosza to wydawało mi się, że widzę kreskę ale za daleko od pierwszej i zachciało mi się "rozbebrać" test. Teraz sama nie wiem co tam widzę, raczej nic a zdjęcia nie umiem wstawić.
-
monia30 wrote:Hej.
Zajsonek gratuluje pieknej bety!
Ja czekam na monitoring jajnik prawy tak mnie ciagnie ze nie wyrobie chyba zaraz. I tak patrze na te kobiety z brzuszkami i im cholernie zazdroszcze!!
HEHE Monia, wesoło to będzie w dzień owulacji - raz jedyny brałam CLO i myślałam, że jajnik wybucha i trzeba na pogotowie jechać... -
http://naforum.zapodaj.net/12bb571f782f.jpg.html
Dodam, że wydawało mi się, że widzę tą kreseczkę jak się kończy ten błyszczący papierek. Jak to rozgrzebałam to jak potem składałam to on już nie był w tym miejscu tylko same widzicie gdzie. Ehh głupia jestem i tyle. Po co mi to było bo teraz się napalam, że coś tam jest a i tak do środy muszę poczekać.
-
Fufka30 wrote:No dowiedzialam sie po fakcie lekarz nie mowil o tym kazał wziąć przez dwa tygodnie a po miesiącu na kontrolę do kontroli nie dotrwalam
Fufka, masakra....pobiłabym gnoja...
pamiętam jak wczoraj, gdy leżałam w szpitalu - po operacji przez 3 dni słyszałam - wszystko ok. guz z brzucha usunięty...A po 3 dniach gdy wróciła "moja pani doktor" dowiaduję się o usunięciu lewego jajnika i dziabnięciu prawego...QRWA! Choć ledwo stałam na nogach - myślałam, że oddział rozpierdzielę...Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
U mnie temperaturka sprowadziła mnie dziś szybciutko na ziemię, że trzeba czekać co najmniej do marca na maczka
Zajsonek gratuluję z całego serca
Madlenka tam ewidentnie coś widać. Jak by mi takie coś wyszło to już dawno bym robiła drugi. Gratuluję cierpliwości
To wygląda jak byś rozwaliła ten test od tej zielonej strony, a jaśniejsza kreska jest od białej, więc ciemna to kontrolna a jasna testowa - więc pozytyw?!
Ależ miałam ciężki dzień w robocie, oskarżają mnie o rzeczy, których nie zrobiłam bo są dwie osoby o tym samym imieniu, a szef ma w dupie kogo to dotyczyło...
Otwieram wino ze swoim mężem (żeby się rozluźnić - choć wczoraj po 2 lampkach jajnik dawał mocno znać o sobie ;/ )Zajsonek lubi tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Cześć dziewczynki
Miałam testować w okolicy walentynek ale nie wytrzymałam, zatestowałam wczoraj i dostałam najpiękniejszy prezent na urodziny W środę idę na betę...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/364089851348.jpg
Gratulacje )mała.mi lubi tę wiadomość
-
Madalenka ja bym zatestowala jeszcze raz nawet dzisiaj, ale cos jest chyba na rzeczy.
Ja juz po monitoringu plyn w zatoce douglasa jest endo 14,8 wiec jak to lekarz powiedzial teoretycznie ciaza jest i staranka tez byly hehe
Kena ja to wczoraj myslam ze zwariuje to moj 3 cykl z clo i wczesniej tak nie bylo, moze to cos znaczy?
Zakocona prosze zmien mi date testowania w tabeli na 20.02 ja to sikancow juz nie robie odrazu na bebete ide:) -
Madlenka trzymam kciuki coś z tego musi wyjść
Co do "mojego" lekarza przestał nim być szybko jak tylko dostałam się do szpitala tam znalazłam fachową opieke i pomoc i przeszłam do mojego obecnego lekarza, który jest jednym z najlepszych specjalistów w okolicy - też czeka się u niego i do 22-giej na wizyte
Przepłakałam wiele tygodni ale już jest dobrze i czekam aż mój szkrab do mnie wróciMorisek28, Mirabelka30 lubią tę wiadomość