X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe staraczki.
Odpowiedz

Lutowe staraczki.

Oceń ten wątek:
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Strasznie źle się czuje. Chyba od 15 mam jakby lekkie zawroty głowy. Dziwne. Przez to właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test. Negatywny. Tzn jak miałam go wyrzucać do kosza to wydawało mi się, że widzę kreskę ale za daleko od pierwszej i zachciało mi się "rozbebrać" test. Teraz sama nie wiem co tam widzę, raczej nic a zdjęcia nie umiem wstawić.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam czegoś tam zainstalowanego. Zreszta się nie liczy w rozgrzebanym teście. Jutro po pracy kupię i zrobię w środę rano to będzie coś wiadomo.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia30 wrote:
    Hej.
    Zajsonek gratuluje pieknej bety!

Ja czekam na monitoring jajnik prawy tak mnie ciagnie ze nie wyrobie chyba zaraz. I tak patrze na te kobiety z brzuszkami i im cholernie zazdroszcze!!

HEHE Monia, wesoło to będzie w dzień owulacji - raz jedyny brałam CLO i myślałam, że jajnik wybucha i trzeba na pogotowie jechać...;)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/12bb571f782f.jpg.html

Dodam, że wydawało mi się, że widzę tą kreseczkę jak się kończy ten błyszczący papierek. Jak to rozgrzebałam to jak potem składałam to on już nie był w tym miejscu tylko same widzicie gdzie. Ehh głupia jestem i tyle. Po co mi to było bo teraz się napalam, że coś tam jest a i tak do środy muszę poczekać.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka30 wrote:
    No dowiedzialam sie po fakcie lekarz nie mowil o tym kazał wziąć przez dwa tygodnie a po miesiącu na kontrolę do kontroli nie dotrwalam :(

Fufka, masakra....pobiłabym gnoja...
    pamiętam jak wczoraj, gdy leżałam w szpitalu - po operacji przez 3 dni słyszałam - wszystko ok. guz z brzucha usunięty...A po 3 dniach gdy wróciła "moja pani doktor" dowiaduję się o usunięciu lewego jajnika i dziabnięciu prawego...QRWA! Choć ledwo stałam na nogach - myślałam, że oddział rozpierdzielę...

Morisek28 lubi tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka no ewidentnie COŚ tam jest... i to COŚ z pewnością potwierdzi się w środę :)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena ale to było pod tym papierkiem.

oooo widziałam coś takiego :

http://40tygodni.pl/Category/002/2,113604,jak-odczytac-taki-wynik-na-tescie-paskowymm.html

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka , nie mam zielonego pojęcia - ale może być tak, że np. test jest krzywo sklejony ;) Jedyna opcja pewności - powtórka - bo nie wiem jak to "rozbebeszenie" mogło wpłynąć na to, co widać ;)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

U mnie temperaturka sprowadziła mnie dziś szybciutko na ziemię, że trzeba czekać co najmniej do marca na maczka :(

Zajsonek gratuluję z całego serca :)

Madlenka tam ewidentnie coś widać. Jak by mi takie coś wyszło to już dawno bym robiła drugi. Gratuluję cierpliwości :)

To wygląda jak byś rozwaliła ten test od tej zielonej strony, a jaśniejsza kreska jest od białej, więc ciemna to kontrolna a jasna testowa - więc pozytyw?!

Ależ miałam ciężki dzień w robocie, oskarżają mnie o rzeczy, których nie zrobiłam bo są dwie osoby o tym samym imieniu, a szef ma w dupie kogo to dotyczyło...

Otwieram wino ze swoim mężem :) (żeby się rozluźnić - choć wczoraj po 2 lampkach jajnik dawał mocno znać o sobie ;/ )

Zajsonek lubi tę wiadomość

201511211678.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecie to jest pozytyw!

Lec ty do apteki i zrób kolejny na ten tychmiast!!

Zawroty głowy mam i ja dzisiaj kosmiczne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:40

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki <3
    Miałam testować w okolicy walentynek ale nie wytrzymałam, zatestowałam wczoraj i dostałam najpiękniejszy prezent na urodziny :-D W środę idę na betę...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/364089851348.jpg

Nala85 lubi tę wiadomość

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny przypadek, o którym mówiła Morisek :)

Gratulacje mała mi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:56

Morisek28, mała.mi, arturowa lubią tę wiadomość

201511211678.png
  • lilmama Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi wrote:
    Cześć dziewczynki <3
    Miałam testować w okolicy walentynek ale nie wytrzymałam, zatestowałam wczoraj i dostałam najpiękniejszy prezent na urodziny :-D W środę idę na betę...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/364089851348.jpg

Gratulacje :))

mała.mi lubi tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozwaliłam test z dwóch stron i potem złożyłam, żeby na zdjęciu jakoś wyglądał. Idę dziś na spacer z mężem to zahaczę o aptekę. Zrobię jutro rano.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ w napięciu całe forum będziesz trzymać hehe <3

201511211678.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziwnie mega spokojna. Zero stresu co bedzie jutro.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • monia30 Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalenka ja bym zatestowala jeszcze raz nawet dzisiaj, ale cos jest chyba na rzeczy.
    Ja juz po monitoringu plyn w zatoce douglasa jest endo 14,8 wiec jak to lekarz powiedzial teoretycznie ciaza jest ;) i staranka tez byly hehe
    Kena ja to wczoraj myslam ze zwariuje to moj 3 cykl z clo i wczesniej tak nie bylo, moze to cos znaczy?
    Zakocona prosze zmien mi date testowania w tabeli na 20.02 ja to sikancow juz nie robie odrazu na bebete ide:)

201510241762.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka trzymam kciuki coś z tego musi wyjść ;)
    Co do "mojego" lekarza przestał nim być szybko jak tylko dostałam się do szpitala tam znalazłam fachową opieke i pomoc i przeszłam do mojego obecnego lekarza, który jest jednym z najlepszych specjalistów w okolicy - też czeka się u niego i do 22-giej na wizyte ;)
    Przepłakałam wiele tygodni :( ale już jest dobrze i czekam aż mój szkrab do mnie wróci :)

Morisek28, Mirabelka30 lubią tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka, trzymam mocno kciuki :)!

Monia, zmieniłam i również kciukam :) czemu od razu na betę?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona mi termin testowania możesz przy okazji też zmienić na 16.02, bo do 19 to i tak nie wytrzymam, a ovu była wcześniej wiec 16 albo coś wyjdzie albo @ :(

201511211678.png
‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ