Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nikicia86 wrote:zrobiłam dzisiaj 3 testy owulacyjne rano miałam druga kreske bldą popołudniu dwie mocne i wieczorem druga blada hmm mozliwe zeby w kilka godzin tak sie rożniło ?
-
Madlenka przykro mi
Ja robiłam wszystkie strumieniowe, z rossmana i wszystkie pozytywne a jak zrobiłam płytkowy to był taki cień ze go prawie nie było widać
A beta jak widziałaś potwierdziła testu strumieniowe
Ja tymczasem zostawiam wiruski ~~~~~~~~~~~~~ ♡
I trzymam za wszystkie kciuki ♡natalka189 lubi tę wiadomość
-
Madlenka, przykro mi Ja bym chyba na Twoim miejscu nie wytrzymała i zrobiła trzeci. Bo w sumie masz teraz 1 pozytywny i 1 negatywny. Moja przyjaciółka jak zaszła w ciążę to zrobiła chyba 4 czy 5 i jeden jej wyszedł negatywny (robiła ładne pare dni po terminie @)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie ma co marnować kolejnych testów. Łezka poleciała chociaż wiedziałam że wczorajszy po moim gmeraniu nie jest w najmniejszym stopniu wiarygodny. Tak mnie głowa dziś boli, że nie wiem czy nie wezmę urlopu na żądanie. Dawno tak nie miałam. To chyba ciśnienie i emocje. Pewnie na dniach ta wredna @ przyjdzie.
-
Domyślam się Morisku. Ehh taki nasz los. Ale jak to mówią skoro nie na @ jest nadzieja. Tylko ja teraz patrze na wykres sprzed miesiąca i tam mam 3 temp takie same 36,7 i potem @. Dziwne, że teraz tych temp jest tak dużo. Gdybym się nie budziła to jest szansa, że znów by taka była. Teraz poczekam z kolejnym testowaniem gdyby jednak @ nie zdecydowała się zawitać w najbliższym czasie.
-
Madlenka - życzę cierpliwości w takim razie trzeba poczekać!
Zakocona - ja właśnie nie wiem kiedy mam testować... już kilka razy testowałam w tym cyklu, bo najpierw byłam przekonana, że owulację miałam koło 10 dnia. A teraz to już nie wiem. Myślę o piątku 13ego -
Cześć dziewczyny! Miałam dziś ciężką noc, nie umiałam spać a później miałam dziwne sny jeden z nich był taki, że siedziałam w mega wielkiej kupie testów a wszystkie negatywne
Przykro mi Madlenka ale póki nie ma @ wszystko jest możliwe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 08:53
-
hahah pożyjemy zobaczymy na razie poki co tempka poszłą w dól choć nadal wysoka ale żadnych innych objawów a chciałabym mieć mdłości, zawroty głowy i bolące cycki chcę ciaże z wszystkimi dolegliwościami
Monika:), Kena1983, lilmama lubią tę wiadomość
-
Mój mąż to się zawsze ze mnie śmieje jak mu opowiadam moje sny
Niedawno mi się śniło, ze byłam u mojej babci a ona z szafy do worków na śmieci (takich 120L) pakowała pieniądze i mówiła bierz bo co ja z tym zrobię hehe - zadzwoniłam do babci czy serio nie ma tych milionówaaagaaatka, klara_bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dzieweczki
Ale mam dziś lenia, a trochę roboty do ogarnięcia echhhh.
Kto dziś miał testować? Zakocona - mozna prosić o wklejenie listy?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka, arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama, mako, 6lama9, Hatfe, Jaoasia, sylwiasta159
13. Monika:)
14. ważka, Lucy7
15. Fufka30
16. Kena1983, Nymeria, milly
17.
18. aaagaaatka, AnaAna
19.
20. monia30
21.
22.
23.
24. kasialora, Asiasia
25. Sówka_83
26.
27. menka, Sanna
28. nikicia86, Morisek28
W lutym zakwitły 4 Maczki
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:13