Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny I ja z zapytaniem czy moge dolaczyc? Krotko o mnie…. jeszcze 30sci lat , tabletki anty ok 13 lat niby ze wzgledu na powyzszony testosteron, objawy pco, po odstaweniu w listopadzie 14, okresu brak przez ok 80dni, badanie hormonalne, testosteron w normie…ale jajniki spia Decyzja o podaniu clo. Pierwsza stymulacja za mna. Wczoraj niby byla owulka wedlug lekarki. Wiec testuje….24.02? racja? no chyba ze przyjdzie okres \ Pozdrawiam kolezanki staraczki!Asiasia
-
Morisek28 wrote:Kurcze Fufka, nie wiem:-\
już wiem zmieniłam w ustawieniach wczoraj żeby nie brał moich cykli do aznaliz nowego cyklu i dziś sobie inaczej @ obliczył
Witam nowe staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:10
-
Dzięki za miłe przyjęcie
W zeszłym roku straciliśmy maleństwo w 12tc. Kolejne starania zaczęliśmy w styczniu, ale nie udało się. Robiłam 3 testy i betę (wszystko negatywne), aż przyszła spóźniona @. Miałam dużo stresu w pracy i to chyba rozregulowało cykl.
Od nowego cyklu biorę wiesiołek i piję siemię lniane.
Testowanie dopiero na początku marca, bo przewidywany termin @ - 06.03.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:23
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Klara87 wrote:Dzięki za miłe przyjęcie
W zeszłym roku straciliśmy maleństwo w 12tc. Kolejne starania zaczęliśmy w styczniu, ale nie udało się. Robiłam 3 testy i betę (wszystko negatywne), aż przyszła spóźniona @. Miałam dużo stresu w pracy i to chyba rozregulowało cykl.
Od nowego cyklu biorę wiesiołek i piję siemię lniane.
Testowanie dopiero na początku marca, bo przewidywany termin @ - 06.03.
-
nick nieaktualny
-
Bardzo dziękuję za wsparcie. Na luty miałam wyznaczony termin porodu, wiec to trudny dla mnie czas. Kiedy w zeszłym tygodniu przyszła @ przepłakałam pół nocy. Ale to był dopiero pierwszy cykl starań, nie poddajemy się i wierzymy, że tym razem się uda.
Dziewczyny, chciałam spróbować ziół ojca Sroki, znalazłam wszystkie składniki na doz.pl, ale niektóre są opisane jako zioła do kąpieli (ruta, nostrzyk), do stosowania na skórę (nagietek), albo do płukania gardła (rdest ptasi), a nie do picia. Czy takie mogą być?
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
A co niby dają te zioła bo ja narazie to jadę bez wspomagaczy. Niech ta @ przyjdzie już bo jak narazie ani plamki. I mimo, że w środku już coś się dzieje to po głowie plączą się niepotrzebne myśli podbarwione nadzieją.
Jest postęp - włączyłam komputer i wyciągnęłam z torby dokumenty. Muszę stworzyć arkusz obserwacji dostosowany do mojej grupy.