Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
Ja na chwilkę z pracy...dziś mordęga do 18 Niedługo chyba zgłupieję, bo "ósemka" - czyli ząb mądrości szykuje się do usunięcia...od wczoraj pół szczęki napierdziela...do dentysty na razie nie mogę iść - bo muszę Biostreptę odstawić przynajmniej na 5 dni... ale odstawić mogę dopiero 10 dni po ewentualnej ovu....ZBZIKUJĘ ZARAZ!
Fufka, tak jak Ty chciałabym już zaliczać serię objawów...a tu nic....tylko napierdzielający ząb...
Madlenka, dopóki nie ma @ jest szansa -
Morisek, ja kupilam sobie karchera parownice z zelazkiem parowym i dzięki temu łatwiej mi się o wiele prasuje (a ja mam tego od serio cholery).
Madlenka, krew?
Kena, miałam osemke pół roku temu usuwana. Ciężki zabieg u mnie był, bo bardzo źle usadowiona. To był koszmarny czas i koszmarny ból potem. -
Trzymam kciuki Madlenka na pewno się uda w następny cyklu staranek
Dziewczyny u mnie jeszcze gorzej z prasowaniem -prasuje na bieżąco co potrzeba reszte moja tesciowa zawozi do dziewczyny, która chce sobie dorobić takimi pracami bierze 30 zl za kosz prasowania - i po co się męczyć -
Ja nic nie prasuje, nawet pościeli - bo nienawidzę Kupuję rzeczy które się nie mną. No chyba, że jest okazja to sukienkę czy koszulę to wtedy tak (swoją, bo mąż sobie sam prasuje). Mogę w domu robić wszystko, tylko nie prasować
klara_bella, Morisek28 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:Jasna cholera!!! Czym sie różni badani na tarczyce ft3 i ft 4 od t3 i t4?!!!!
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]