Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Fufka nie pozostaje Ci nic innego jak siknąć na zielono
hahah fluorescencyjny sik
Przed chwilą dostałam zdjecie usg maleństwa od kuzynki 7 tydzień z jednej strony bardzo się ciesze a z drugiej dlaczego tak to boli? -
Fufko chciałabym Ci odpowiedzieć na to pytanie, ale sama nie wiem. Ja w takich sytuacji też zawsze mam przyklejony uśmiech na twarzy, a wewnątrz czuję ze rozlatuję się na milion kawałków.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Niestety osoby z otoczenia, które tego problemu nie mają i nigdy nie miały po prostu nie rozumieją jak to jest. Sama sobie nie zdawałam jeszcze rok temu z tego sprawy, że to tak boli - więc staram się za bardzo na te osoby nie wkurzać (choć i tak nie wychodzi).
Sylwia moje 2 koleżanki najbliższe zaszły w 1 cyklu. W tym jedna, która zawsze nienawidziła dzieci, ale w końcu uznała "że sobie zrobi". A ja zawsze uwielbiałam dzieci i nic.
Tak - to musi być jakaś PRÓBA, nie umiem sobie tego inaczej wytłumaczyć jak tak, że wszystko w życiu jest po coś. Może kiedyś się dowiemy po co
Wiecie tak sobie myślę, ze sikne w ten czwartek na twsciora i jak wyjdą dwie krechy to zapakuje go i dam mężowi na walentynki ale by było cudnie ehhh
Zakocona zobaczysz będzie piękne serduchoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:41
Morisek28, Sanna lubią tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Fufka masz jakieś objawy, podobne do tych co miałaś wcześniej w ciąży?
Bo u mnie nic nie przypomina, że mogę być w ciąży niestety:( -
Fufka30 wrote:bardzo podobnie mnie sutki bolą to był mój jedyny objaw ciąży ale wtedy się jej nie doszukiwałam
heh to tak jak ja, byłam wtedy na wycieczce za granicą i w ogóle nie myślałam o tym, że mogę być w ciąży... jak wróciłam to pamiętam, że ostatnie dwa dni przed testowaniem piekły mnie piersi na maxa, a teraz raczej bolą ale jak zwykle okresowo