Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Widze, ze niektóre sie zazieleniły ! GRATULACJE I SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY !!!
Morisek , Ty wiersze powinnas pisać !
Ja mam dziś termin @ i jak na razie jej nie ma .... testy tez negatywne ale robione po południu , sie okaze .... moge prosic o dopisanie do listy ?lilmama lubi tę wiadomość
-
lilmama wrote:Dziewczyny jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Limama, serdeczne gratulacje !lilmama lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
aaagaaatka - Dziękuję za zaproszenie
No tak w podobnym czasie miałyśmy owulację Od dwóch dni bolą mnie jajniki, raz jeden, raz drugi, a dziś pojawił mi się biały śluz , hmm... Liczę na , że się w końcu uda! Bóg mógłby dać mi taki prezent na urodziny, które jutro obchodzę To byłby dla mnie najwspanialszy prezent urodzinowy!!! Nie chcę i nie potrzebuję niczego, jak tylko dwóch kreseczek na teście i donoszonej, zdrowej ciąży! A betę zrobię chyba już 17.02, inaczej jajo zniosę
A jak widzi Wam się mój wykres? Wiem, nie robiłam go od początku, ponieważ postawiłam na monitoring u gina.
-
arturowa wrote:Limama, serdeczne gratulacje !
Dołączam się do gratulacji !
Jednocześnie proszę o "zarażenie" tym błogosławionym stanem!! Dużo zdrówka i uśmiechuMorisek28, lilmama lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mam ostatnio bardzo dużo pracy i brakuje mi czasu na pisanie, ale zaglądam do Was
Lilmama, gratulacje!
Ważka, trzymam mocno kciuki
Dopadła mnie jakaś infekcja - kaszel, katar Myślicie, że lepiej wstrzymać się ze staraniami? Szkoda mi tego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:19
lilmama lubi tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Karmelku fajnie że dolaczylas na razie za wcześnie zeby cos z wykresu wyczytac. Kena prosze dopisz koleżankę na listę
Klara pewnie że się staraj
Klara87 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Oooo będę dziś pierwsza więc dzień doberek laseczki
Mam dylemat - rano zmierzyłam temperaturę (mierzę w ustach), wydawało mi się że termometr "dobrze leży" a tu temp 36,34 - co jest dziwnie nisko jak na ten dzień cyklu... Zmierzyłam zaraz drugi raz (termometr elektroniczny Microlife) i wyszło 36,51. No i teraz która temp się liczy?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyJa tam jak mierzyłam temperaturę, elektronicznym (obecnie miesiąc przerwy był) to najpierw go... powiedzmy "ogrzałam" tam przez pół minutki. |Później go włączyłam. Przeczytałam gdzieś na jakimś forum kiedyś, żeby tak robić. Moim zdaniem aaagaaatka ta druga temp, ale lepiej żeby doradziły Ci dziewczyny jeszcze:).
-
nick nieaktualnyAnaAna wrote:Ja tam jak mierzyłam temperaturę, elektronicznym (obecnie miesiąc przerwy był) to najpierw go... powiedzmy "ogrzałam" tam przez pół minutki. |Później go włączyłam. Przeczytałam gdzieś na jakimś forum kiedyś, żeby tak robić. Moim zdaniem aaagaaatka ta druga temp, ale lepiej żeby doradziły Ci dziewczyny jeszcze:).
I jeśli mierzysz temp pod językiem, to zawsze po tej samej stronie pod języczkiem hehe, żeby była wiarygodna.