Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:jaki osprzęt do niezginania nóg? ?
Ech, długa historia... mój gin twierdzi, że zginanie nóg wpływa na ciśnienie "w brzuchu" i zaleca spanie z prostymi nogami - a jako, że mnie jest się ciężko upilnować to muszę wiązać
i bez skojarzeń sado - maso proszę !!! -
Ech, szkoda, ze kolejnym testującym nie udało się zobaczyć dwóch kresek. Ale tak jak piszecie, marzec jest nasz:-)
A słuchajcie, mam pytanie- po jakim czasie od odstawienia luteiny powinien przyjść @? Bo zaczynam się obawiac, ze mimo brania znów będę dluugo czekać, bo temperatura dziś odbila, wiec @ jeszcze się chyba nie zbliża a chciałoby się zacząć nowy cykl i nowe staraniaDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
ja dostaję po 2-3 dniach po odstawieniu.
A poza tym test robiłaś 11dpo więc trochę wcześnie, ja bym powtórzyła jutro koniecznie, bo z takim wykresem bym sobie nieźle nadziei narobiła
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej, dziewczynki nowe i "stare"
Ja wyjechałam na walentynki nad jeziorko, troszkę odpocząć.
Czytam, że u was niestety jak u mnie...
Mam jakiś taki lekko podbarwiony śluz od wczoraj, więc czekam na okres. Wkurzyłam się wczoraj jak go zobaczyłam i przestałam mierzyć temperaturę i chyba tak zrobię w następnym cyklu, bo za bardzo się nakręcam tą temperaturą. Do tego miałam dużo dziwnych bóli, których wcześniej nie odczuwałam i takich plamień przed @ też nie, więc muszę się wybrać do gina i o tym pogadać bo nie chcę marnować paru miesięcy, żeby się później okazało, że coś jest nie tak...
-
nick nieaktualny
-
aaagaaatka - nadziei specjalnej sobie nie robię. Jeśli okres nie przyjdzie, to w poniedziałek zrobię jeszcze jeden test. Zupełnie mi się te cykle ostatnio pokręciły.
Nymeria - zazdroszczę - taka pogoda, nad jeziorem musi być pięknie:)Nymeria lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:45
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
AnaAna wrote:Witam nową koleżankę!
lilmama, jakie Ty miałaś...masz objawy ciążowe do tej pory? uwielbiam słuchać, czytać o takich rzeczach hehe:).
Plamienie w 22 dniu cyklu. Potem organizm mi sie oslabil i bylam lekko przeziebiona(ostatni raz bylam chora jakies 2 lata temu ) Jakis czas po owu bol sutkow i pieczenie w piersiach (tylko jednego dnia). Wczoraj strasznie mnie zemdlilo i ten posmak w ustach okropny- mam go caly czas fuuu!! Dwa dni temu zasnelam na kanapie przy gosciach Bol brzucha jak na @ i pelno sluzu bialego.
A i jednego dnia tak strasznie zakrecilo mi sie w glowie, i to chyba tyle
Ale ogolnie dzisiaj czuje sie dobrze, nie jestem zmeczona w ogole i mam pelno energii, gdyby nie ten "metal" w ustach to bym nie czula, ze w ciazy jestemAnaAna lubi tę wiadomość
-
Można do was dołączyć?
Będę testować za jakieś 5-6 dni.
A ja już cała jestem jednym objawem.
Piersi bolą jak nigdy, tak mnie ćmi w dole brzuch i nic mi się nie chce.
A to za wcześnie na jakiekolwiek objawy.
To nasz pierwszy cykl bez zabezpieczenia. Chyba są nikłe szanse, że się uda... -
Szkoda, ze nikt nie odpowiedział na moje pytanie...trudno...mam następne...kiedy najlepiej odstawic cyclodynon? Jak myślicie? Mam 2dc i nie chce już tego brać bo kiepsko się po nim czuje...gin mi go zalecił razem z wiesiolkiem brać bo miałam mało śluzu i plamienia po stosunku...prolaktyne mam w porządku...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013