Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z tym cyklodynonem to już nie wiem...wszystkie wątki o tym czytałam, ale odp nie znalazłam...tylko piszą o stopniowym odstawianiu jak się zafasolkuje...trudno dziś odstawiam i już...skrócił mi poprzedni cykl, a poza tym marnie się czułam. Co będzie to będzie.
Jeszcze tego nie robiłam więc gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom...i życzę donoszenia zdrowych maluszków!!!lilmama lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy wczoraj u gina, pęcherzyk ma 13 mm, jutro mam sobie zrobić zastrzyk z Menopuru na stymulację i żeby, jak to wytłumaczył gin "dobrze zajść w ciążę". Stresuję się, bo mąż pojechał dziś w delegację (na szczęście jutro wraca), a ja jestem u rodziców. Muszę się kryć z tym zastrzykiem, bo zaraz byłoby wypytywanie mnie, gadanie... no i nie chcę, żeby moi rodzice wiedzieli, że się staramy. Po pytaniu mojej mamy jak w pierwszej ciąży powiedzieliśmy rodzicom, że będą dziadkami, a mama spytała, czy zrobiliśmy to z premedytacją... Myślałam, że z premedytacją robi się złe rzeczy, a nie zachodzi w ciążę mając pracę, męża i prawie 30 lat na karku.
No i zaczęliśmy się już starać -
Morisek28 wrote:Fufcia nawet jak skopiujesz?
a ogladam in vitro 9mcy później, i chyba nie jestem gotowa żeby w tym roku podejsc do niego. W takim napięciu to ogladam ze sie popłakałam. Aż mój mi wyłączył tobl,bo stwierdził ze za bardzo to przeżywam
coraz częściej myślę ze w końcu nie kazdy musi mieć dzieci. Z jakiegoś powodu jedne maja a drugie nie mogą.
Morisek ja również przywołuję Cię do porządku!!! Będziesz mamą i to cudowną!!! -
Morisek28 wrote:Fufcia nawet jak skopiujesz?
a ogladam in vitro 9mcy później, i chyba nie jestem gotowa żeby w tym roku podejsc do niego. W takim napięciu to ogladam ze sie popłakałam. Aż mój mi wyłączył tobl,bo stwierdził ze za bardzo to przeżywam
coraz częściej myślę ze w końcu nie kazdy musi mieć dzieci. Z jakiegoś powodu jedne maja a drugie nie mogą.
Morisek, ja też oglądałam raz ten program i też się popłakałam.
A ty nawet nie myśl tak, jak myślisz. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:19
Lucy7 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Z tymi testami to jest wesoło. Ja mam te z allegro bez nazwy i jak jest owulacja to pokazują. Nie zawiodły mnie jeszcze.
Nie próbowałam w sumie innych.
A ovu wyznacz owulacje też czasem jakby był niepoważny.
I po walentynkach... Życzę wam aby były owocne i 14 listopada już było was doje:)Emilia77 lubi tę wiadomość
-
14 listopada - moje urodzinki
Witam nowe staraczki.
U mnie walentynki bez walentynek. Nie dałam się zaciągnąć do restauracji bo nie lubię tych warszawskich spendów. Za to był 3h spacer na starówce i Nowym Świecie, ludzi też od groma.
Będziecie się ze mnie śmiać - ucze się pić czerwone wino skoro coś tam poprawia to ok, bo ja ogólnie nie pijąca jestem, od święta coś bąbelkowego.
-
https://ovufriend.pl/graph/19e4991061490bc54a54d362da5178b9 czy ktoś może zinterpretować mój wykres? robię testy ale nic nie wychodzi owulację miałam wcześniej niż ovu pokazuje wiem bo miałam monitorowane a @ dostaje tak 28-29 dc dziś 30 i nadal nic na teście czy jest nadzieja jeszcze. Niech się wypowie ktoś z doświadczeniem
-
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama , mako, 6lama9, Hatfe, Jaoasia, sylwiasta159 , Pchelkaa, Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka , Lucy7
15. Fufka30 ,kamka , kassandra
16. Kena1983, Nymeria, milly
17.Karmelek211
18. aaagaaatka, AnaAna
19.
20. monia30
21.
22.
23.
24. kasialora, Asiasia, menka