Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz tak patrzę na swój wykres i miałam jutro, czyli 12dpo testować - ale chyba jednak odpuszczę. Dziś ostatni dzień z Duphastonem - objawów pozytywnych brak, więc w czwartek na bank małpa zawita.W piątek powinnam jechać do lekarza - ale odpuszczam - torbiel z pęcherzyka na pewno się jeszcze nie wchłonęła więc stymulacji nie będzie - w połowie cyklu pojadę zobaczyć czy jajo urosło.
-
Kena normalnie bym Ci zlala dupsko temp ladna, nie musi byc jeszcze objawow. Tym bardziej jak bierzesz dupka to musisz sprawdzic bo nie wolno przerywac gdyby byla ciąża!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek my to mamy sny. Mi się śniło, że urodziłam chłopca i miałam go na rękach, takiego małego, w kocyku. Jeszcze nigdy tak ślicznego dziecka nie widziałam. I zastanawialiśmy się do kogo jest podobny i stwierdziliśmy, że do M bo ciąle się uśmiechał. Taki malutki i się uśmiechał, cudny widok.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Do owulacji u mnie jeszcze daleko, ale właśnie tak się zastanawiam czy jak dzidziuś będzie chciał się zadomowić w macicy to sperma mu nie będzie w tym przeszkadzać. Dziwnie wysoko mi się ta temperatura trzymała w ostatnim cyklu i to może dlatego się nie udało. Pewnie to za bardzo wyszukana teoria ale sama już nie wiem.
Morisku a ja myślę, że Ci ovu zaznaczy dopiero za kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:20
-
nick nieaktualny