Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Klara, zycze Ci abys nie musiała juz na monitoring chodzic
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Morisek28 wrote:Fufka to tez powiem endokrynologowi, lepiej powiedzieć co nie?
a wlasnie mam do Ciebie pytanie ,jak moje dwie kuzynki maja problemy z tarczyca i sie leczą, to mam to wpisać w ankietę? Bo wyslal mi taka ankietę i wszystkie choroby związane z hormonami do 3pokolen do tylu. A te kuzynki to mojej mamy siostrzenice. Czy to juz nie jest rodzina w lini prostej?
Morisku ja bym to uwzględniła w ankiecie w koncu to najblizsza rodzina, ja włąśnie sie dowiedziłam, że moja kuzynka ma guzy na tarczycy a obecnie jest w ciąży więc wszystko się da zrobić nie ma rzezcy niemożliwych i nam się uda -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Kena ja Cię w życiu nie dobije!!! Mogę Cię znieczulic jakims drinkiem!
Agatka,ok jak cos to mogę sie u Ciebie leczyc ?
OOOO tak...jutro albo w sobotę...będę się leczyć procentami...powinnam w poniedziałek jechać do gina, ale odpuszczam...pojadę w połowie cyklu zobaczyć czy torbiel w końcu się wchłonęła no i czy nowe jajo się pojawiło... -
Szkoda Kena, do teraz trzymałam kciuki że jednak się pozytywnie u Ciebie wyjaśni. Popatrzcie dziewczyny jak to jest - niemal wszystkie co z lutowych zaciążyły to są te co się starają 1-2 miesiące a my bidulki co? Rozczarowanie za rozczarowaniem.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
chyba lemura doświadczalnego sorry nie chcę Ci zrobić krzywdy nie bierz tego do siebie
Ale tak jak mówiłam, wylosuję 6tkę i masz u mnie 15tysiaków
Fufka no przecież wszystkie nie wygramy
To już większą szansę mamy w ciążę zajść... i donosić... hahaha (śmiech przez łzy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 11:43
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia, Gratuluje!
Witam nowa staraczkę
Zakocona, dzidziuś rośnie w mgnieniu oka! fajnie tak popatrzeć.
Ja tam już się pogodziłam z moim @...już nie jestem zła hehe, teraz tylko czekam aż się skończy wredota i zacznę wypatrywać owulki. Wrócę też do mierzenia temperatury. Może chociaż po temp. będę w stanie określić kiedy ta owulacja nadejdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny