Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się po półtora roku i 2 stratach czuję absolutnie również weteranką i nie czuję się dumna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 12:41
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja miałam ten moment w pracy, gdy było nidy rydy...
Jestem po usunięciu lewego jajnika, prawy był dziabnięty, jest w nim torbiel.Miałam wysoką prolaktynę - unormowana Bromergonem. 1,5 roku temu robione HSG - jajowód drożny. AMH tragedia - 0,3. Reszta w normie.
Czemu nie mogę zajść?
Oddam pół królestwa dla tego kto mi na to odpowie.... -
nick nieaktualny
Witam kobietki.
Staram się od października i jakoś nic nie wychodzi.
Wczorajsza wizyta u ginekolog - badanie na prolaktynę ,może to jest przyczyna moich niepowodzeń.
Zobaczymy ,jak na razie staram się byc cierpliwa.
Michałek [*] 04.06.2014 (20 tc) -
Ja robiłam prolaktynę z obciążeniem i w stanie spoczynku była dobra bo nawet do połowy normy nie dochodziła, a po obciążeniu 21-krotny wzrost;)dostałam bromergon i po 30 dniach mam znowu zrobić badanie. Zobaczymy co wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:52
-
iNso87 wrote:pati85 nie mialas wcześnie sluzu płodnego w cyklach? ja to trochę się boje o to,ze u mnie nie wystapil a przynajmniej na zewnątrz nie było go widać..
-
Wiesz mi endokrynolog przyznał, że po mojej prolaktynie w spoczynku nigdy by mi nie dał skierowania na obciążenie bo jest dobra, a zresztą odchodzi się od tego badania. Mimo takiego dużego skoku powiedział że nie da mi nic na zbicie bo to hiperprolaktynemia ale czynnościowa i z tym się nic nie robi. A ginekolog (naprotechnolog) od reki dał mi bromergon i powiedział że trzeba zgić i bądz tu mądry i ufaj lekarzom ja jak narazie najbardziej ufam ginekologowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:11
-
monia30, weszlam na Twój wykres i widze ze masz tylko kilka dni po owu a juz Ci test wyszedl troszke i zastanawiam sie jakiego testu uzylas? Ja dzisiaj robilam ale nic nie wyszlo, ani cienia, i nie wiem czy nic z tego czy za wczesnie.