Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
Zrobiłam przed chwilą test.. Trochę 'dla jaj' bo mąż wyjechał, nudzi mi się i mówię a co mi tam. A tu szok, dwie kreski. Moje cykle są książkowe a ten tak rozwalony, że nawet nie jestem pewna kiedy miałam owu! Ale jaja.. jestem w szoku.. Wrzucę zdjęcie testu tylko ogarnę jak to zrobić..aaagaaatka, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
U mnie po tych plamieniach (4dni) w końcu przyszła @, lecę w pon do gina, żeby zobaczył czy nic się tam nie dzieje u mnie, może jakieś badania przepisze...
Obraziłam się troszkę, że nie zaszłam w tym cyklu i stwierdziłam, że za bardzo nakręcam się tym mierzeniem tempki, więc w tym nie robię nic, oprócz ovu testów bo mam ich tyle, że zaraz ważność stracą...
Muszę znaleźć sobie coś żeby wyloozować (nie wiem jakim cudem ), bo przez te stresy pewnie mam problem
Także Kena jak możesz to uaktualnij mnie na liście i oczywiście gratuluję wszystkim zamaczkowanym i powodzenia, trzymam kciuki za te w nowych cyklach!!! Marzec, wiosna niech nam niesie maczusie -
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama , mako, 6lama9, Hatfe , Jaoasia, sylwiasta159 , Pchelkaa , Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka , Lucy7
15. Fufka30 ,kamka , kassandra
16. Kena1983 , Nymeria , milly
17.Karmelek211
18. aaagaaatka, AnaAna , astoriaa
19.
20. monia30
21.
22.Befff, KlaudiaN
23.
24. kasialora, Asiasia, menka
25. Sówka_83
26.
27. Sanna
28. nikicia86, Morisek28, sniezka81, gaga
W lutym zakwitło 9 Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:28
-
Kena, taka piekna liste zrobilas, wpisalas mnie na 22go ale to bedzie za wczesnie na sprawdzanie, mysle ze zrobie dopiero kolo srody, 25, 22 tez moze zrobie, ale raczej bedzie za wczesnie i bedzie negatywny, i tak przy okazji, fajnie sie patrzy na ta liste szkoda ze nie ma wiecej maczkow