Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Ja się po półtora roku i 2 stratach czuję absolutnie również weteranką i nie czuję się dumna.
-
arturowa mi jak koleżanka o nim opowiadała która się stara 5 lat i ma chyba wszystkie choroby świata to sobie myślałam że to jakiś świr z sekty;) a Twoja opowieść mi to potwierdziła;P ale jak ona w styczniu zaszła w ciążę to mi to nie przeszkadzało i czym prędzej do niego poleciałam;P zdiagnozował mnie przez 2 miesiące tak, że mój poprzedni gin przez rok nie doszedł do takich wniosków co on;) jestem nim zachwycona narazie.
Klaudia N. idziemy łeb w łeb z cyklem;) też chciałam testować w środę, ale w sobote mam zbadać progesteron, więc jak będzie niski to już wiadomo że nic z tego a jak wysoki to sobie nawkręcam;))) Miał być cykl bez starań, ale jak weekendowo mąż wpadł to samo wyszło;) pewnie nic z tego nie będzie bo to faktycznie bez specjalnych starań ale zobaczymy czy luteina coś zdziała;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:59
-
monia30 wrote:Witam wieczornie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf01e89b7f6d8cf6.html mam nadzieje ze cos dojrzycie tak jak ja...
Morisek pytalas sie o owulacje prawdopodobnie wystapila miedzy 6-8.02 bo 9.02 bylam na monitoringu to juz byl plyn w zatoce douglasa. Mialam testowac jutro no ale nie wytrzymalam
Ja też miałam owulacje 7-8.02,podobnie,ale u mnie się nie udało. Dziś robiłam test-negatywny( co prawda robiony po południu,czuję jednak,że w tym miesiącu nic)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:08
-
i dobrze mi z tym;) jeden z lekarzy nie związany z napro powiedział że on nie wie jak nasz dr to robi ale ma dużo pacjentek którym dr B. pomógł i naprawde jest skuteczny. A Ty do niego chodzisz od początku starań czy od niedawna? Pewnie niedługo spotkamy się na jakiejś porodówce ( oby w 2015r.)i będziemy go chwaliły jeszcze bardziej
-
nick nieaktualny