Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek no i super
Klaudia N. Ja mam jakos od tygodnia ze nie moge spac, budze sie w nocykilka razy od 5 dzisiaj nie spie. No i strasznie mi zimno.
Robilam rano test Pre Test i jest cien cienia cienia nie tak jak wczoraj, moze wczoraj byl wadliwy a ja sobie wkrecam, co?? -
Morisek28 wrote:Huraaa!!! Zaznaczylo mi owulacje tak jak mówiłyście!
w nocy obudzil mnie mój wlasny smiech spoooko
tak glosno sie śmiałam ze aż mój sie zerwał na nogi co mi się dzieje
Aż chce się nakrzyczeć na Ciebie - A WIDZISZ! PROSZĘ SIĘ MNIE SŁUCHAĆ - A NIE JAKIEŚ PETYCJE O WYKREŚLANIE Z LISTY SKŁADAĆ!!!!MÓWIŁAM, ŻE BYŁA 13'TEGO!!! -
Morisek28 wrote:Kena! Absolutnie! Ja pierw musze schudnąć,a tak poza tym zbieramy na in vitro;-)
No to jest nas dwie...wczoraj nieśmiało wspomniałam mamie, że chyba zaczniemy myśleć w tym kierunku...małż ma się wpisać na listę "kredytową" w pracy no i zobaczymy co mój lekarz na to powie... ok, zmykam do pracy ...jak będzie okazja to zajrzę do Was troszkę później... -
nick nieaktualny
-
Witam Was kochane i życzę miłego dzionka, gratuluję zafasolkowanym
Ja robiłam test w 13 dpo, na płytkowym druga kreska bardzo blada, na paskowym z allegro nic nie było widać.A jeśli chodzi o objawy ciąży to częste sikanko zaczęło się bardzo wcześnie bo już ok.8 dpo.
A ja dziś nie poszlam do pracy bo dopadło mnie przeziębienie, eh zawsze coś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie temp spadła już na linię podstawową, a @ dalej nie ma. Mam nadzieję że dziś się pojawi @ bo chcę rozpocząć już nowy cykl. Co do pomysłu na nowy wątek - może coś w stylu - "Marcówki chcą być ciężarówki"
arturowa lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]