Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyastoriaa wrote:Dzięki Dziewczyny
Oby to było to! Pink test już mnie pare razy oszukał, ale oby nie tym razem
Buffy, ja to oceniam na podstawie śluzu tylko i wyłącznie, więc jeśli to wiarygodne, to 19 dpo, 35 dc.
O właśnie, u mnie też dziś na pink teście przy 9d po owulacji wyszłą blada krecha.
Ale słyszałam, że pink oszukują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja bym chciala zeby w niedziele lub poniedzialek jakas slaba kreseczka sie pojawila, te wszystkie objawy sprawily ze fiksuje, dlaczego zaden czlowiek nie wymyslił jakiegos mega szybkiego testu?! moze w koncu ktos wymysli, na pewno bedzie to kobieta!
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż jutro zrobię.
Choć powiem wam, że teraz często muszę siku :p wiem, że to może być dość wczesny objaw, ale nigdy wcześniej tak nie miałam, tym bardziej, że ja za dużo płynów nie przyjmuję. Ale z drugiej strony, tydzień po ewentualnym zapłodnieniu i juz takie coś...
Poza tym, mam też strasznie nabrzmiałe piersi. Nie wiem czy wy też macie jakieś objawy?
W ostatnim cyklu w fazie przed @ ból w piersiach był dość lekki a test ciążowy wyszedł negatywny na dwa dni przed @, a tu taki szok, że dziś 7 dni przed i blada krecha -
W mojej pierwszej ciąży i jedynej jak do tej pory, pierwszym objawem był częstomocz...i to bardzo wcześnie tak miałam. Chyba już 13-14 dni po ovu. Piersi, mdłości i inne zaczęły się dopiero po 8 tyg. Jak wiadomo każda z nas jest inna więc ciężko się kierować czyimś objawami. Dodam tylko, że plamienie implantacyjne mialam 6 dpo, pierwszy test mi wyszedł 12 dpo i była bardzo blada kreska, ale ja poprostu wiedziałam, że jestem w ciąży.Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
Buffy czekam co powie poranny test:)) Nie wiem czemu nie śpię. Wczoraj w nocy obudzilam sie o 3 i 5 a o 6 mierzylam temp (morisek mowila ze nie ma sensu od połowy cyklu ale chce sie do tego przyzwyczaić) dzisiaj sie obudzilam 5.45 no i po spaniu. I tak mialam wstac ale nie tak wcześnie czy takie przebudzenie sie doslownie na minute 2 i 3 h przed mierzeniem ma wplyw na temp?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 06:05