Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane!
Morisku nasza panikaro wszyscy mówili, że bedzie ładna owulka
Kurde dziewczyny mi coś tempka wariuje skoczyla tak wysoko przed owulka nie pamiętam żebym tak miala ahhh byle nie chorobsko sie do mnie przypentalo wczoraj tak nie glowa bolala ze 2 godziny spalam po poludniu i znowu zaczyna chyba zwariuje!!! -
nick nieaktualnyHej, u mnie po ponowieniu testu - dziś rano - na początku nie było nic a po 2-3 minutach blada krecha wyszła.
Nie pozostaje nic innego jak poczekać do dnia spodziewanej miesiączki.
Najdziwiniejsze jest to, że ja też raczej nie miałam bólu implantacyjnego. Więc chyba nie jestem w ciąży. -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Lucy7 to chyba każdy dziś ma problem ze zdrowiem,u mnie od wczoraj leje się z nosa.. a dziś do pracy na popołudnie flukac przed klientami... Jeśli chodzi o wizyty w toalecie to sama się zastanawiam skad u mnie ten częstomocz,czy to może jednak cos będzie,mala fasoleczka,czy to,ze hektolitrami sok marchwiowy pije
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Buffy zrób sobie betę....
Ja dzisiaj jestem w strasznej kondycji.
Boli mnie łeb tak, że padnę zaraz. Niedobrze mi jeszcze do tego cały czas i jakaś taka połamana jestem.
Łapie mnie jakieś choróbsko chyba ////
Jak nie urok to sraczka, jak to babcia mawiała -
Buffy wrote:Hej, u mnie po ponowieniu testu - dziś rano - na początku nie było nic a po 2-3 minutach blada krecha wyszła.
Nie pozostaje nic innego jak poczekać do dnia spodziewanej miesiączki.
Najdziwiniejsze jest to, że ja też raczej nie miałam bólu implantacyjnego. Więc chyba nie jestem w ciąży. -
Dziewczyny wybaczcie i nie obrazcie sie za to co powiem/napisze wszystkie z nas oddały by wszystko za zobaczenie dwóch kresek na tescie, wy je widzicie i jęczycie, ze są ale przed terminem @ wiec pewnie to błąd itd. i itp. wiec tu nasuwa mi sie pytanie po jaka cholere robicie te testu żeby się stresować i miec na co ponarzekać?? Rozumiem strach bo sama poroniłam ale po co wam ten stres???
Lucy7, aaagaaatka, iNso87, Morisek28, arturowa, madlenka, AnaAna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Astoriaaa "Witam!
Pęcherzyk ciążowy jest już zwykle widoczny przy wartości beta-HCG 1500 mIU/ml. Wyliczenia te są miarodajne, o ile cykl jest regularny (28-dniowy) i owulacja nastąpiła około 12-14 dnia cyklu. W przypadku nieregularnych wydłużonych cykli ( gdy owulacja następuje później), w 4 tygodniu ciąży pęcherzyk ciążowy może jeszcze nie być widoczny." jakaś tam doktórka to pisała. Nie panikuj było za wcześnie.
Pchelkaa jeju jak mi przykro Przytulam. Wiem co czujesz kochana
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Astoria Ciebei mogę zrozumieć byłaś u lekaarza tid. ale testy przed terminem @ dwie kreski i jeki steki co dale czy przyjdzie @ czy nie tego nie potrafię zrozumieć po co komu taki stres to nie pomaga wogole a poóźniej placz bo przyszłą @ ehh szkoda nerwów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:56