Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Fufka,a poszperalam w necie i faktycznie przy tarczycy są te uderzenia.
Astoria,wiem wlasnie ze szaleją przeziębienie.
idę robić ta zapiekankę,mam nadzieję ze po tym jogurcie nie będzie rewolucji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam jak humorki dziś? Dopisuja? U mnie słonko świeci i posprzątalam w domu i wolne! Do 15 . Pchelkaa ja mam bardzo bolesne miesiączki i do tego bardzo krwawie. Na bóle stosowałam gorący termofor ale mi teraz nie wolno wiec ketonal nie pomaga mi paracetamol ani ibuprofen ani inne leki bo juz przerabialam tylko ten ketonal inaczej bym nie mogła z.łóżka wstać... Astoria napewno ciąża trzymam kciuki :-*. Ja na akademi morskiej mgr towaroznawstwo usługi żywieniowe z dietetyka
-
Pchełko zawsze miałam bolesne miesiączki i nie dawałam rady tez i denerwowało mnie stwierdzenie, ze jak urodze to przestanie, niestety coś w tym jest bo po zabiegu łyżeczkowania (przy poronieniu miałam ten zabieg) mam krótsze i mniej bolesne miesiączki i jak mi to lekarz tłumaczył dlatego że przy tym zabigu otwarli mi szyjke przy porodzie tez sie otwiera to wie każda z nas i nigdy juz sie nie zamyka do końca więc wydzielina ma jakby "wiekszy" otwór którym wylatuje