Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję! Trochę mnie uspokoiłyście. Jutro niby będę u ginekologa, ale bardziej żeby wyniki AMH pokazać i zrobić następne z krwi. To może uda mi się "Wskoczyć" na fotel i rozwiać wątpliwości Chociaż nie wiem, dlaczego tutaj wstawiam uśmiechniętą buźkę - bo akurat ginekologa i dentysty nie znoszę...
Morisek co to za zapiekanka?
Kawą się nie przejmuj, moja od trzech dni smakuje mi jak woda..... z domieszką cukru i mleka. Bleah... -
Morisek rozbrajasz
Monekkk a mnie czeka wizytya u dentysty dziś brrr
Czemu żadna na moje pytanie a propos USG nie odpowiedziała? Ładnie tak koleżankę niedoli olewać?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
No to może coś będzie widać - miałam wybór albo 5 dni przed albo w dzień owu wieczorem. Bo ten nowy lekarz (podobno przystojny - masakra...) przyjmuje tylko w czwartki i we wtorki w naszym mieście.
No jest @ jest ;/
ja się na monitoringu nie znam, ale
wczoraj jak babka mnie zbadała, podejrzewała ciążę, więc zrobiła usg.
Pęcherzyka nie było, ani też ciałka żółtego.
A co się ukazało moim i jej oczom? 4 torbiele na jednym janiku a na drugim masa niepękniętych pęcherzyków. Aż nie mogła uwierzyć, że nie jestem na stymulacji i nie mam PCO.
I jak tu jej wierzyć, że nie można wykluczyć tej ciąży?
To jest dla mnie jakaś dziwna sprawa w ogóle. -
Astoriaa gdybać można w różne strony. Musisz koniecznie iść na tą betę, najlepiej 2 razy. Dziś nie dasz rady?
PS. strasznie martwię się o Hafte, nic się nie odzywa a ja miałam w 2 ciąży podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:50
Morisek28 lubi tę wiadomość
Astoriaa spokojnie zrób jeszcze jeden test może.
Na razie nie masz bóli ani plamień więc nic złego się nie dzieje.Morisek28 lubi tę wiadomość
Hej.
mam chwile w pracy wiec pisze
MOnek ja mam tylozgiecie macicy od porodu mi sie tak zrobilo i wlasnie od tamtego momentu mam takie bole, jedynie w pozycji od tylu nie boli.... moze masz tylozgiecie??
Astoria rob sikane jak na bete nie mozesz jechac tak jak Morisek pisze.
Viki zrob jutro jeszcze test ale jakis inny:)
Jeszcze 2 godzinki i koniec pracy, na bete jade a pozniej do domu. I po 18 bede miala wyniki. Po drodze do pracy kupilam inny test ciazowy i zrobilam w pracy i praktycznie odrazu ukazala sie druga krecha, i jest mocniejsza niz wczoraj i to w dodatku nie z pierwszego moczu. Ten pre test jakis wadliwy musial byc
-
Morisek zwykle na okres bolał mnie brzuch, pare razy w życiu bolały mnie cycki.
W tym miesiącu nie było zuuuupełnie nic. Nic a nic. Po prostu zorientowałam się pewnego dnia, że okres już mi się spóźnia.
Dopiero dzisiaj trochę mnie sutki bolą.
No i niedobrze mi ALE jestem trochę przeziębiona, więc to może w związku z tym. -
Laski a moze nie pisac wam o tym bo kurcze przykro czyta sie takie komentarze. Sama jeszcze przeciez z zazdroscia czytalam taki wiadomosci i przykro mi bylo.
Morisek wlasnie przeciez ty lutowka jestes jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:15
-
Kochana seksik idealnie, temperatura się pnie cudownie - wygląda to naprawdę dobrze!
Moris a jak Ty masz właściwie na imię? Mam przeczucie, że BeataWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:24
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]