Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam was w piekny sloneczny dzien:) nareszcie mam cale cztery dni wolnego i bedziemy z P cale dnie leniuchowac:) testy owu negatywne wychodza:( znaczy sie dwie kreski sa ale to taki prawie pozytyw ale jednak nie, rozumiecie? w poprzednim cyklu te jajniki tak kuły i wiedzialam ze cos sie tam dzieje i nadzieja byla duza, a teraz nic ani razy nie zakuło nic kompletnie:(
-
Dominika ja tak miałam zawsze I uznawałam to za pozytyw
Dziewczyny zapisałam się do nowego lekarza - 14dc, 5 dni przed owulacją - myślicie że wtedy już będzie można coś powiedzieć o pęcherzykach i endo???
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Też miałam problem z interpretacją tego, ale mi nigdy nie wyszły idealnie takie same tylko prawie prawie Więc dawałam że pozytywny Ale nie wiem czy to prawidłowo Z temp. i śluzem się zgadzało.
Cześć Dziewczyny
Gratuluje tym, które zobaczyły dwie kreseczki
Mam pytanie... czy spotkałyście się z tym, że w jakimś cyklu serduszkowanie było dla Was bolesne? Pierwszy raz mam tak, że brzydko mówiąc mój mąż obija mi się "o co może". On też zauważył, że jakby mniej miejsca ... dodając, że już raczej nie ten wiek, żeby coś więcej urosło Nie martwiłabym się tym, gdyby to był raz, dwa... ale od początku cyklu, każde przytulanko tak wygląda -
Tez tak czasem mam monekkk, że mam wrażenie że do czegoś "dobija". Ale tylko w określonych pozycjach Może szyjka macicy jak się obniża?
nick nieaktualny
-
monekk, tez bylam u gina pytac w tej sprawie, powiedzial ze wszystko ok, ja tak mam jak mam jakies wzdecia np. chyba kazda z nas tak czasem ma ale wiadomo, wizyta nie zaszkodzi