Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gaga wrote:Klara87 ewidentnie pozytywny:)
Chociaż jajnik boli mnie dopiero dzisiaj, więc może te wcześniejsze testy źle odczytałam, już sama nie wiem. Okaże się na początku marca co z tego wyjdzie
Morisek, wiem, że pozytywny test nie gwarantuje owulacji. To dopiero drugi cykl starań po poronieniu. Mam nadzieję, że się uda, a jeżeli nie to pomyślę nad monitoringiem.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Tak mam regularne, ale długie po 33-34 dni. A wiadomo im krótszy cykl tym więcej szans.
Co ciekawe - kiedyś jak się nie starałam miałam cykle 29 dni.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
No regularne bym oczywiście zostawiła ale owu tak 13dc a lutealna 14 dni i by było idealnie ;/ Ale wiem to mały problem przy innych. Muszę skończyć narzekać, są większe nieszczęścia na świecie... Tylko jak skoro dla mnie to, że nie mogę się doczekać dzidzi to NAJWIĘKSZY PROBLEM?
Morisku idź proszę zrób to AMH bo się zadręczysz. Nie ma co zwlekać, co ma być to i tak będzie.
nick nieaktualnyCześć wam wszystkim życzę miłego dnia Morisek zaciskam kciuki żeby to nie była @ a tym bardziej menopauza . Wiem co przeszlas ale mimo to wierzę i zaciskam kciuki z całych sił aby teraz się udało! Monia gratuluję! Witam nowa staraczke . Zakocona piękna fasolka Mnie też wcześniej boli wszystko na okres ale jak jeśli chodzi o objawy ciążowe to nie różnią się od okresowych. Nawet test mi późno wychodzi ja tylko szyjka mogę się upewnić
-
nick nieaktualny
-
1 na 10.000 Morisku!!!! Dostaniesz zaraz w tyłek! Nie bój się, jesteśmy z Tobą. Jak wygram w lotto to Ci sponsoruję IVF. Obiecuję
Morisek28 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a słyszałyście kiedyś o czymś takim że żel używany do USG stopuje plemniki? Bo w nowym cyklu chciałabym wybrać się do nowego lekarza i wolałabym tuż przed owulacją żeby zobaczyć jak to wygląda.
nick nieaktualny