Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie jesteś niewidzialna, np jak nie znam odpowiedzi to nic nie piszę bo nie chcę nikogo w błąd wprowadzić, sorki Skocz sobie na wątek o luteinie, może tam ktoś będzie wiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:18
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Chyba mam uraz po przeczytaniu wątku ozm, tam nie ważne co napiszesz to możesz oberwać5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ja mam szpital w domu, wszyscy chorzy, masakra jakaś. Ja mam sterydy do nosa brać i po cichu się modlę, że mi przejdzie do owu.
Morisku ta dietetyczka to chyba coś z głową ma nie po kolei. Ja z zawodu jestem dietetykiem i nigdy w życiu nie słyszałam, żeby się oczyszczać przed odchudzaniem...no i w ogóle czekać na cokolwiek...bzdura...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Dziewczyny, panikuję.
Robię testy i nic, każdy wychodzi negatywny. Ból w boku czuję, śluz bardzo powoli zaczyna robić się rozciągliwy... Zazwyczaj owulkę miałam 17-19 dnia, to już chyba test powinien pokazać coś... Gr... Stresuje mnie to. -
Morisek28 wrote:Czesc kochane ! Patrzcie na mój wykres! Jednak wedlug owu 8 dc byla owulacja! Znowu. Cos sie dzieje z hormonami moim. Wedlug testów byla kilka dni później. Juz szlag mnie trafia z ta rozbieżnością.
Morisek, ja jednak upierałabym się na 13.02. -
Mysz86 wrote:Dziewczyny, panikuję.
Robię testy i nic, każdy wychodzi negatywny. Ból w boku czuję, śluz bardzo powoli zaczyna robić się rozciągliwy... Zazwyczaj owulkę miałam 17-19 dnia, to już chyba test powinien pokazać coś... Gr... Stresuje mnie to. -
Laski aaaaaaaaaaaaaaaaaa jest druga krecha blada bo blada ale jest!!!!!! ze szczescia az sie polakalam.
Morisek super ze owulacje wyznaczyli a tak sie balas ze bezowulacyjny jest.
Kena zdrowka zycze :*Morisek28, aaagaaatka, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Morisek dzisiaj w pracy do pozna jestem pozniej jeszcze zebranie i nie dam rady chyba ze zwolnie sie na godzine podjade a tak musze czekac do jutra.
Wkleje Wam fotke tesciora wieczorem bo teraz nie mam czasu na bawienie sie kompem bo do pracy musze zmykac.
Milego dnia wszystkim zycze :***