Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam sie z wazka jak wasz poranek? U mnie czwarty dzien z rzedu bol plecow od momentu oburzenia sie snily mi sie jakies pierdoly a potem snily mi sie dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Czytam Was już od kilku dni ale w końcu "odważyłam się" założyć konto. Do tej pory korzystałam z ovuview ale przeklepałam już ostatnie temp.
Niestety mogę od razu prosić o wpisanie na testowanie marcowe bo po dzisiejszym spadku i testowaniu już wiem, że nici z tego
Ps. Gratuluję wszystkim, którym się udało -
Cześć Dziewczyny!
Arturowa, przykro mi - nie wiem co napisać - jedyne co przychodzi mi do głowy - to ja pier....ole...
Morisek, może my spokrewnione jesteśmy. Ja podobno gustowałam w plastelinie i bombkach ;)i o dziwo krzywdy sobie nie robiłam..
Karmelek, ściskam - miałam nadzieję, że nabijesz statystki...
Tak poza tym to miała być wolna sobota...poświęcona na ogarnianie domu...ale dodatkowo dostaję ogra na przechowanie (bratanica niespełna 10 lat), z którą muszę nadrobić trochę lekcji bo tydzień chorowała...także jak to Zuzią...wszystko będzie miało poślizg...pewnie zdołam do Was zaglądnąć grubo po południu...Trzymajcie się!arturowa, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama , mako, 6lama9, Hatfe , Jaoasia, sylwiasta159 , Pchelkaa , Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka , Lucy7
15. Fufka30 ,kamka , kassandra
16. Kena1983 , Nymeria , milly
17.Karmelek211
18. aaagaaatka , AnaAna , astoriaa
19.
20. monia30
21.
22.Befff, KlaudiaN
23.
24. kasialora, Asiasia, menka
25. Sówka_83
26.
27. Sanna
28. nikicia86, Morisek28, sniezka81, gaga
W lutym zakwitło 8 Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!
-
Cześć Kobitki!
Arturowa przykro mi olej gnoji znajdziesz lepsza prace - nie ma tego złego co na dobre nie wychodzi! Głowa do góry jeszcze im wszystkim pokażesz ile jesteś warta i co stracili!!!
Wszystkim zaciążonym gratuluje i spokojnych 9 miesięcy życze!
Wpadłam w sumie sie przywitać i lece kleic pierozki! Zajrze do was później! :*arturowa lubi tę wiadomość
-
A ja mam pomysł na pierwsza stronę naszego nowego forum. Co powiecie na to, żeby na początku byla lista naszych ciężarówek (zwal jak zwal) z data zafasolkowania czy cos tam a pod spodem lista testerek w danym miesiącu. Jak sie skonczy miesiąc to albo uaktualniamy listę tzn zmieniamy nazwę i testerki albo dodajemy kolejna listę. Aż wszystkie zaciaza a jak będzie to na pierwszej to będzie zawsze latwo znaleźć, co wy na to? Czy ktoś potrafi sie tym zajac? Chyba ze mnie nauczycie
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Ja jakos dzisiaj mam dobre nastawienie do zycia.chociaz tez powinnam zaczac szukac nowej pracy w wawie bo sie przeprowadzam to beztrosko czekam na zajscie w ciaze;) idzie wiosna beda i maczki i praca! Ja wlasnie jade do luxmedu badac progesteron chociaz i tak mi sie wydaje ze jak zwykle bedzie w okolicy 9. Juz mnie to wszystko grzeje. Jest sloneczko wiec bedzie mily dzien;)
-
a ja mialam kilka dni temu taki przyplyw energii a teraz jest odplyw i na przyplyw sie nie zapowiada heh, a musze posprzatac dzisiaj wpadaja do nas znajomi i jak znam mojego meza i jego przyjaciela pewnie cos beda pic i zaraz sie mnie beda pytac znajomi czemu nie pije szczegolnie narzeczona tego przyjaciela,ktora tak sie sklada jest w ciazy.
-
ja pracuje jako nauczyciel j. agnielskiego, tylko korepetycje aktualnie i bardzo sobie chwale :p i co do tej kolezanki chyba tak jej powiem, ale ona jest taka ciekawska ze zaraz zacznie sie wypytywac czy jestem w ciazy a co ja jej powiem, moze? bez sensu no ale jakos to ogarne:)
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry kochane:* wczoraj juz nie mialam sily nawet laptopa brac do rąk, obejrzelismy film i tak sie potoczylo:) skad u mnie ten leń? dobrze ze wczoraj posprzatalismy, dzisiaj tylko pranie musze wstawic:)
arturowa wspolczuje z powodu pracy, ale widocznie nie sa warci Ciebie:) a gdzie mniej wiecej przeprowadzka, skoro okolice Wroclawia, ja mam do Wroclawia 30km:)