Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.ofeminin.pl/milosc/album855593/kamasutra-100-pozycji-opisy-21196235.html
to bardzo podobne do tej na obrazku tylko że kobieta jest nie plecami do twarzy faceta a przodem, i nogi na jego biodrze (ale jak komu wygodnie)5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Jak uda mi się w końcu zajść to opatentuję chyba tą pozycję ;)Ja zamiast krzyżowania nóg używam chusteczki, nic nie wyleci a ja mogę spokojnie poleżeć
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Zakocona, tak apros @, wczoraj mój gin podał mi bardzo poetycką (jego zdaniem) definicję "miesiączka to łzy zawiedzionej macicy" Mam nadzieję że twoja nie będzie już płakać
niecierpliwa-dominika, Morisek28, zakocona lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Pokazałam test L, "no w ciąży nie jesteś, dobra to co jemy na śniadanie, bo głodny jestem". Boże faceci..
Dobrze, że tutaj jakieś wsparcie :* :*
Został mi tylko 1 test ten z allegro "super"czuły 25, więc pójdę do apteki kupić nowe jakieś te superczułe. -
Morisek28 wrote:To on jest z domu dziecka a ma rodzicow?
Jedna dziewczyna u nas w klasie miała pijących rodziców strasznie i przez to agresywnych, więc trafiła do domu dziecka, bo OS odebrała im dzieciaki.
Swoją drogą sznyty na rękach miała koszmarne Całe przedramiona