Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
umeblowane ojciec bedzie z nami mieszkal przez miesiac a pozniej do swojej nowej kobiety sie wyprowadza i zostawia mi wszystko. jak juz mowilam to mieszkanie zostalo mi zapisane jak jeszcze w technikum bylam.
a noc byla bardzo fajna wam powiem. tyle serduszkowania ze ojejku haha -
Dziewczyny to mi dajcie kopa. Jeszcze z łóżka nie wstałam i nie zamierzam dziś. Wyślę tylko jednego maila i resztę mam w d….
A co do Ciebie melena to sorry, ale uważam że zderzenie z rzeczywistością lekko Cię przerazi więc z tym dzieckiem to ja bym się wstrzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:51
niecierpliwa-dominika, naox, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Sorry, ale ja wychowałam się w biednej rodzinie. Dla mnie najważniejsze było to by skończyć szkołę, studia, dostać normalną pracę i dopiero myśleć o dziecku. W momencie gdy będę w stanie je utrzymać. A nie liczyć ciągle na kogoś pomoc.
naox lubi tę wiadomość
-
AAA hej dziewuszki :* Dziś u nas tyyyyyle śniegu, wyszliśmy z J trochę wytarzać się i natrzeć mordki. Suńka nasza miała ogromną radochę. Wróciliśmy do domu, śnieg miałam nawet w majtach. Teraz byliśmy na małym spacerze i szykujemy jakiś obiadek. @ rozkręciła się i cycki już nie bolą.
Fajnie, że spadł śnieg...ale mam już tyle planów co zrobię w ogrodzie na wiosnę, że głowa pęka.
Dominika, wyglądasz jak jakaś amerykańska aktorka..ale nie mogę sobie skojarzyć która. Kadr też super.
-
Ja w czwartek będę na tej wystawie
jak to mówią: "zawód nie sługa, trzeba z dzieciakami jechać" czy jakoś tak to było
Z tym snapchatem to nie nasze pokolenie... 17leni brat mojego M tego używaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 13:38