Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam używam męskiej maszynki do golenia. Widziałam kiedyś artykuł, że męskie są delikatniejsze I tak nie zacinaja skóry. Wierzyć mi się nie chciało, więc wzielam maszynkę L I nią nogi ogolilam. Tysiąc razy lepiej. Więcej babskiej nie użyję.
-
Witam Was Kochane moje!!! Jeeee ile tu się działo a ja grzejniki do domu kupowałam, cały dzień na zakuach o 21 przyjechałam dopiero!! Z Wami laski to jest jazda bez trzymanki - jakie tematy normalnie uwielboam Was!!!
Co do wpadek to u nas tylko raz nas tesciowa przylapala i to przy pierwszym naszym bzykanku później już pukała Ja jak dziś mojejmu opowiadałam co tu się dzieje i jakie tamaty i dylematy stwierdził, że to idealny scenariusz do Pamiętników z wakacji ehhh usmaiłąm się znowu na same wspomnienie Ja też się ujawniłam a co mi tam
Dominika i Naox śliczne jesteście- pozazdrościć waszym mężczyznąMorisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa cały dzień dzisiaj w pracy i niedawno wróciłam. Dziewczyny Wy wszystkie jesteście śliczne, a Ty Morisek nie udawaj ze jesteś jak Twój awatar bo zakładam się że jesteś urocza jaj Twoje poczucie humoru. Kochaniutka dawaj fotkę
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Masakra z tym "ujawnianiem", podjęłam wyzwanie ale nie mogłam znaleźć zdjęcia na którym sama jestem5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny