Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam 26 jeszcze młode dziewczyny jesteście :-*. A że mną coś się niedobrego dzieje bo od 3 dni boli mnie brzuch tak na @ a dziś mam taki jakby śluz płodny pobrudzony krwią i tego jest tyle jak krwawienie lekkie podczas okresu i nie wiem skąd to? A przy zapaleniu może być coś takiego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O tak, podoba mi się to zdanie, skoro facet chce mieć z tobą dziecko musi uważać że jesteś najlepsza ze wszystkich kobiet
Morisek28, zakocona, niecierpliwa-dominika lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Mi teściowa dała ostatnio butelkę domowej nalewki, smakuje jak sok z świeżych wiśni nalałam sobie w kieliszek do wina i .. zasnęłam. Okazało się że coś im się pomyliło i zrobili na jakimś turbo bimbrze, ponad 40 %
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
A się zagadałam z teściową...tak leniwego dnia już dawno nie miałam...zaczęłam oglądać mecz szczypiornistów i mi się ciśnienie podniosło...baty chłopaki dostają...teściu po tajniacku sączy piwo z małżonem...myślą, że nie wiemy a ja mrożę biały rum i sok pomarańczowy - na dobry sen.