Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Zakocona sloneczko,jak sie czujesz?
Chciałabym drzeć się i mówić każdemu napotkanemu na drodze, że jestem w ciąży.
Chciałabym ciągle o tym pisać (ale mi głupio tutaj).
I boli mnie podbrzusze
--
Przykro mi, że musiałaś tyle przejść, oby ci to wszystko zostało niedługo wynagrodzone!! -
Hej laski! Kurka zakocona ja wiedziałam, że u Ciebie to coś na rzeczy jest. Super!!! Gratulacje i dbajcie o siebie ile tylko się da. A ja wczraj nie byłam grzeczna pogodziłam się w łóżku z mężem i jak będzie z tego dzidzia w cyklu w którym nie powinno to będzie ciekawie. Ale i tak będę się cieszyć a później martwić tym wymrażaniem. Zresztą nie możliwe żeby zaskoczyło za jednym razem kiedy tak się staraliśmy trzy cykle. Hmmm miało być tym razem bez oczekiwań, ale wyszło inaczej
-
nick nieaktualnyKurde przykro mi Morisek jakbym mogła pomóc :-* to niesprawiedliwe ze tak się dzieje... Moja znajoma w wieku 26 lat przeszła menopauze i żaden lekarz jej nie może pomóc ale adoptowala dwójkę dzieci i jest szczęśliwa. Z tego co Ty piszesz lekarze dają nadzieję i leczą a to jest ważne. W końcu i na Ciebie przyjdzie czas. Jeżeli mogę to na co chorujesz? I czemu była potrzebna sztuczna menopauza?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zakocona każda wskazówka na wagę złota!!!
A ja to chyba w tym cyklu owulki nie wyhacze jak tak będzie dalej... Oczywiscie testów owulacyjnych w domu nie mam bo ich nigdy nie używałam (bo nie było takiej potrzeby!). No chyba że to będzie cykl bez owu... hymmm w sumie miałam w tym cyklu odpuścić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:31
-
natalka189 wrote:Nie wiem czy pomogę ale moje znajome z grupy fb przed kochanie się dawały do picia cole albo kawę tak pół godz przed i zaciazyly bo kofeina pobudza plemniki do działania
Myśmy byli upici za każdym razem, a alko niby obniża jakość plemników itp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny