Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Beta 75,47!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:39
Morisek28, zakocona lubią tę wiadomość
-
Fufka, biorąc pod uwagę, że większość testów ma czułość 25...to raczej powinien...ale mój gin np. ostatnio mówił o pacjentce, która robiła testy do 3 mca ciąży i wszystkie były negatywne Ale to wybryk natury
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:06
-
Morisek28 wrote:Kurde dziewczyny,wiecie co,ja nie wiem czy nie przelozyc wizyty u Gina bo jak mam ja w terminie teoretycznej owulacji a dobę przed badaniem mam zakaz seksu.
swoja droga wam tez lekarza przed usg mówią żebyście sie nie kochały dobę? -
melenaxoxox wrote:przypominam że test robiłam 3 dni temu i kurde mać to że wtedy był negatywny to znaczy że w ciązy nie jestem? Morisek mowila zeby sie testami nie przejmować. wiec skonczcie już to głupie nasmiewanie sie ze mnie bo to jest juz totalnie zalosne.
Morisek28, naox lubią tę wiadomość
-
Jestem w domu po lunchu. Nie mogę przestać się cieszyć!
Przesyłam mnóstwo wirusków!!
Powiem Wam, że czułam jakośtam (choć nie chciało mi się wierzyć). Generalnie mało bardzo piłam normalnie, ale przez ostatnie 3 dni mnie tak suszy ciągle i ciągle muszę pić, do kibla na siku co pół h latam, i w sumie to tylko (bo ból cycków, brzucha itd, to niezbyt ciąży przypisywałam).StyczniowaNadzieja, Kena1983, Morisek28, naox, ważka lubią tę wiadomość
-
nie powiedziałam o pęknięciu pęcherzyka tylko o bólach owulacyjnych. o ile dobrze pamietam to plemniki potrafią przeżyć bardzo dlugo a sluz plodny mialam tydzień przed pozytywnym testem na owulke i kilka dni po, także no.
testu jeszcze nie robiłam, czekam na kolejną bete.