Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokazałam mu wyniki, ja się cały czas śmiejąc przez łzy (w szpitalu odwaliłam ryk ostry), on też się śmiał, cały czas uśmiechał, mówi, że jeszcze do niego nie dociera, ale się cieszy i że "A NIE MÓWIŁEM, że jesteś w ciąży?!"
edit:
a wizytę to na 6 tydz jakoś, bo chcemy serduszko zobaczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:18
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Zakocona!!!Ja Cię PROSZĘ zebys zostala potrzebny nam namacalny dowod ze sie da!
melena przeczytaj sobie początku powstania watku Twoje wszystkie wpisy, wierzyłabyś takiej osobie?
strasznie to wsYstko rozjechane jest.
może to się wydawać smieszne ale po prostu wy tego nie rozumiecie że moje życie jest akurat TAKIE.. -
Morisek28 wrote:A gdzie pozytywny test? Malena dawaj zdjęcie testu
i co juz spakowana na wyprowadzke?
zakocona, ja bym chyba darla japę na cale labo jakbym miała taka betę
wyniki miałam do sprawdzenia na internecie ale może pozniej zrobie normalny test plytkowy. -
nick nieaktualnyHej wam super wieści gratuluję Zakocona i Melena ciesze się z wami abyście zdrowo rosły i nie miały mocnych dolegliwości ciążowych ja wcinam obiad i jestem w pracy.. Nadrobilam was ja ważę 64 kg przy 162 m wzrostu wiec jestem mała i gruba no i nie za piękną ale wy śliczne jesteście a Ty morisek zbyt krytyczna wobec siebie jesteś super babka :-*
zakocona lubi tę wiadomość
-
Natalka ja przy wzroście 167cm mam ponad 65 na wadze, więc bardzo podobnie - i ta oponka na brzuchu coraz mniej mi się podoba... No ale przecież Zakocona nas pozaraża i nasze oponki się pięknie rozrosną, tylko z innych powodów (oj naiwna )
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam rok temu usuwane puste jajo płodowe, we wrześniu poroniłam ciążę biochemiczną. Miałam badania - hormony, zespół antyfosf., cytologię,
100000x usg itp - wszystko ok, progesteron trochę słaby. Lekarka stwierdziła że to przypadek... Jak Ci się będzie nudzić to możesz zajrzeć do mojego pamiętnika, tam wszystko opisałam
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny