Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisku, ty nasz kochany lemurku. :* Głowa do góry. Nie smuć się. Moja mama 7 lat starała się o mnie, miała już wszystkie papiery złożone o adopcje. Szli na wizytę jedną z ostatnich a mamie złamał się obcas, bo zasłabła. Po powrocie do domu zrobiła test i tadam...dwie kreski i narodziła się Paucia po 9msc- czyli ja.
Przypadek był beznadziejny. Lekarze nie dawali szans na zajście, gdy tylko rodzice odpuścili, to im się udało. Szkoda, że 25lat temu nie było takiego forum gdzie mamcia mogłaby się wygadać i dostać wsparcie.
Opowiadała mi ostatnio, że chciała powybijać wszystkie ciotki z rodziny jak jej dawały rady.. typu "dawaj chlopu czesciej" O_o..
i pytania ' no gdzie ten potomek'Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:39
naox lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
U mnie na szczęście ta faza już się skończyła - ale musiałam się poryczeć przy całej rodzinie, żeby mi dali święty spokój. Ostatnio za to usłyszałam, że x,y z rodziny to nowe auto kupili, to inni na urlop pojechali...a wy co...dzieci nie macie, obydwoje pracujecie...a jakoś tak nie szalejecie...przecież możecie coś odłożyć...rzuciłam wtedy wszystkie rachunki za leki, lekarza, badania z ostatnich 6 miesięcy i kazałam liczyć, żeby zobaczyli ile to kosztuje...usłyszałam argument, że przecież można na NFZ ...
-
natalka189 wrote:Oj dziś jakiś ciężki dzień jest... Zakocona no to tym bardziej gratuluję komu planujesz powiedzieć? I kiedy?
Reszta pewnie się dowie po usg, jak serduszko zobaczymy
U nas też pytania były, ale u nas L po prostu nie chciał jeszcze dziecka. Na razie L jest w szoku -
melenaxoxox wrote:http://images70.fotosik.pl/556/887ce32b5082241dgen.jpg !!!!!! udało sie! jestem taka szczęśliwa nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze!
w każdym razie gratulacje