Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale w tym przypadku geny byłyby od tej dziewczyny i jej męża, bo jajniki działają sprawnie, a zapłodnienie byłoby na zasadzie in vitro.
A tej zmiany zdania tez bym się cholernie bała.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Kenia dokładnie
Morisku ja bym mogła zostać Twoją surogatką - a fakt - przecież ja żadnej ciąży nie mogę donosić ech
Mój czarny humor chyba jest nie na miejscu
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Nie należy się poddawać! Wokół mnie jest wiele par starających się o dziecko i po cichu tak sobie rozmawiamy, że chyba nam coś do jedzenia dodają, że taki kłopot z zajściem w ciążę. Moja przyjaciółka wraz z mężem starała się 3 lata i wreszcie się udało jak odpuściła - testy, termometr poszły w kubeł. Mojej bratowej siostra 8 razy poroniła zanim się udało - teraz ma dwóch synów. Można? Można!
-
Morisek28 wrote:Kenia pewnie ze mozna ,tylko czasem nawet to wyrzucenie termometru idt nic nie daje ,i naturalna ciąża jest cudem
Zgadzam się. Niestety. Dlatego uważam, że niech się wszyscy odpieprzą od inVitro, bo to jest zbawienne rozwiązanie. -
nick nieaktualny
-
Coś okropnego urodzict martwe dziecko albo urodzić takie, które po kilku dniach umiera
Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać
Ja uważam, że nikomu nic do tego jak ktoś zachodzi w ciążę, czy płaci za surogatke, czy adoptuje.Kenia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zakocona, jak u Ciebie było z testowaniem?
Ja się tak nieśmiało zastanawiam... test robiłam rano - negatyw, @ dziś nie nadchodzi i nic na nią nie wskazuje, a zawsze mam 26 dni jak w mordę strzelił, a teraz tylko ten mleczny śluz i dość mokro. Jak @ nie nadejdzie, to kiedy testować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek ja to miałam cichutką nadzieje, że ovu była kiedy te serduszka były i coś tam zaskoczy. A teraz plącze mi się w głowie taka myśl, że coś z tego będzie bo mam jakieś śmieszne, łaskoczące mini skurcze. I choć wiem, że gdyby coś to i tak wcześnie na czucie czegokolwiek to i tak ta myśl obija się od szarych komórek
-
Witam ponownie!
Morisek - specjalnie dla Ciebie zrobiłam 6 dodatkowych długości basenu
A jak zajebiście się wracało - 16 km na światłach przeciwmgielnych, choć mgły brak ...światła mijania w aucie mi szlag trafił...wszystkie świecą oprócz mijania...?? żeby dwie żarówki w jednym czasie poszły się kochać to raczej mało prawdopodobne...