Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Okolo roku . Ale wtedy nie mierzylam temp. , nie wiedzialam kiedy mam owulacje , bo mialam bardzo nieregolarne cykle.
Teraz jest inaczej - wydaje mi sie , ze potrafie obserwowac swoje cialo ,zeby trafic w dni plodne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 23:27
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A tak wogole dziewczyny to ja juz mam jakas obsesje .Od kilku miesiecy siedze i ogladam wykresy ciazowe (na pewne stronie) . Ostatnio corka sie mnie pyta co jak tak odladam calymi dniami jakies dziwne wykresy , a ja na to , ze gram na gieldzie
Jak ja bym chciala usnac i obudzic sie 6 lutego
Poki co siedzie i popijam winko.
Corka i jej dwie kolezanki wlasnie usnely po domowej imprezie urodzinowej , a jutro czeka mnie wypad na lyzwy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 23:43
Zajsonek lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rowniez sie witam ! U mnie temp. w dol Ale nazazie nie mysle o porazce .
Cos czuje , ze luty bedzie zielony ,bo sporo nas
Uciekam z dziecmi na lodowisko.
U nas dzisiaj -2 bylo o 7:00 , ale juz slonko wyszlo i pewnie ogrzeje powietrze .
Wpadne pozniej na kawke do Was !
Milego poranka
[*] 6tc 07.01.2015
-
01.
02.
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka
07.
08.
09.
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek, madlenka, arturowa, Zajsonek
12. lilmama
13.
14. ważka, Lucy7
15.
16. Fufka30, Kena1983
17.
18. aaagaaatka
19. Nymeria, tapir19
20. Mirabelka30
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
W lutym pokazało się .... Maczków
LEGENDA:
- pozytyw
- ta, której żadna nie chce!
Mirabelka, dodane. Trzymam kciuki za owodzenie!
agp, natalka, a was na kiedy wpisać?
My właśnie wstaliśmy, L będzie robił śniadanie, a potem na wystawę lego jedziemy i sprzątać mieszkanie w końcu nasze poprzednieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:49
-
Hejka! Ja już po śniadanku, trzeba zabrać się za ogarnięcie mieszkania. A leń w tyłku nadal siedzi. Czuję dziwne bóle w dole brzucha, szczypanie w okolicy jajników. Jak się tu nie nakręcać? Jak narazie uważam, że to może być dobry znak bo nigdy nie miałam tak po owulacji. Z drugiej strony wiem, że za wcześnie by cokolwiek czuć. Poranne babskie rozmyślania.