Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale spadek na @ w 6dpo to też nie bardzo możliwe... Trzymam kciuki5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
"...proces ten zwany implantacją lub zagnieżdżeniem rozpoczyna się mniej więcej po 6 dniach od owulacji, ale w zależności od tego, jak długo zarodek znajdował się w jajowodach, rozpocząć się może od 4 do nawet 12 dni od jajeczkowania."
A widzisz?! Nie wszędzie Jest dobrze Morisek!!!!
Zmykam odstresować się - miłej niedzieli i do później ! :* -
Żeby wystąpiły objawy to najpierw musi się zacząć wydzielac hcg a ten dopiero zaczyna rosnąć po implantacji, więc wcale jeszcze objawów mieć nie musisz wiadomo różnie może być ale trzymam mocno kciuki
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Ważka ,w 6dpo wątpię o takich przypadkach to chyba nikt jeszcze nie słyszał. Trudno czekam na @ i tyle...
Implantacja może juz być w 6 dniu.
Wiec z całych sił zaciskam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 11:34
-
Morisek28 wrote:Ja też zmykam pod prysznic bo wyglądam jak potwór,w sumie to norma ale jednak niedziela to przydalo by sie chociaz raz pokazać jak człowiek.
Agatko,skarbie dziekuje,ale nic nie czuje bolu piersi ani boli brzucha kompletni nic.
z innej beczki,czy któraś z Was używa odzywki do wlosow rossmanowej? Tzn z issany takie różowej,nabłyszczającej?
ja nie wie m,wczoraj nalozylam na wlosy ,zmylam,a dzisiaj wlosy jak bym maskę z oleju na glowie trzymala tluste jak cholera!
Co do tej odżywki, akurat z issany nie używałam ale mam taką z syossa, i jak jej wzięłam za dużo na włośy to też później były takie tłuste. Może trzeba jej troszkę mniej nałożyć..5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Ech, znajoma postanowiła mnie podręczyć, sama wpadła przed dwudziestką i zrobiła mi wykład jak się dzieci robi.Nie dała się spławić, zmienić tematu. Ale faktycznie muszę ją olać bo coraz więcej takich edukatorów mam w otoczeniu i nie mogę się każdym przejmować.
głowa do góry i ignoruj to gadaniearturowa, Fufka30, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Ja 27lutego
ja sie w ogóle nie nakręcam bo tyle sie nie udawało to czemu teraz ma sie udać.
dobra ,naprawdę juz zwijam zadek pod prysznic
Mi lekarz mówił, że do zagnieżdżenia dochodzi od 4 do 14 dnia po owulacji wszystko zależy od organizmu wieć kochana jest szansa!!! A w nasz urodzinowy miesiąc po prostu tak się musi stać!!!!! -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:32
Morisek28, zakocona, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Moja znajoma nie wiedziała co to zagnieżdżenie i endometrium. Stwierdziła że nigdy się nie interesowała "tym co ma w brzuchu". No i wisienka na torcie- w ciążę można zajść w każdym dniu cyklu, byleby seks był. Edukacja lvl: ignorant
-
Morisek28 wrote:Fufcia Ty tez z 27 nie organizuje nic, stałam sie sknera i odkladam na in vitro serio .
taka chytruska ze mnie sie teraz robi -
Morisek28 wrote:Ale zauważyłyście ze takie nie maja wlasnie problemu z zajściem?!
moze przez to ze Malo wiedzaFufka30, Morisek28, Lucy7 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Morisek28 wrote:Ooooo!!!! Genialny pomysl z tymi kopertami!!
Najlepsza historię jaka słyszałam o odprawianiu urodzin opowiadałą kolezanka mojej teściowej - miała ciotkę, którą odwiedzili w urodziny a ona dała im po surowym kurczaku i kazała sobie upiec w domu bo jest stara i jej się nie chialo nic szykować
-
hehe też dobrze
Kochane zmykam mąż chce mi coś kupić i zabiera do centrum handlowego ciekawe czy coś znajdę na swoją dupe pewnie i tak będę widziała tylko śliczne rzeczy dla maleństwa ojjj tak bym chiała już kupować śpiochyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 13:25
-
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka
07.
08.
09.
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek28, madlenka, arturowa, Zajsonek
12. lilmama
13.
14. ważka, Lucy7
15.
16. Fufka30, Kena1983
17.
18. aaagaaatka
19. Nymeria, tapir19
20.
21.
22.
23.
24.
25. Sówka_83
26. Mirabelka30
27. menka
28. nikicia86
W lutym pokazało się .... Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:10