Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Ja nie miałam żadnych plamien implantacyjnych itd.
Jutro testuję, zobaczymy. Plamień też nie miałam po @, dlatego mam bardzo złudne nadzieje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.Jestem nowa na forum.Od kilku dni Was podczytuje  Dziewczyny 19 stycznia miałam IUI.Bez żadnych leków na cyklu naturalnym.Według usg w ten dzień miała byc owulacja(15 dc.) Cykle mam średnio 28-30 dniowe. To było moje 2 podejście. Lekarz powiedział że okres powinnam dostać 8-10 luty a jak @ nie przyjdzie to 16 zrobić test. Nie wiem czy się pomylił czy faktycznie mam czekać tyle czasu na testowanie? Temperatura trochę skacze ale zaczynam ją dopiero mierzyć.Od tygodnia po inseminacji boli mnie brzuch jak na @ ale im bliżej dnia jej przyjścia tym ból rzadszy i co jakiś czas kłują jajniki,piersi bolą praktycznie od owulacji.No i jeszcze pare dni po IUI zalewał mnie śluz,teraz jest go znacznie mniej. Do tego dochodzi ostatnio masa różnych innych dolegliwości. Nie chcę sie nakrecać bo jak nic z tego nie będzie to załamka.Teraz nie wiem czy mogę test zrobić za dzień lub dwa czy mam czekać z testem do 16 lutego? Czy któraś z was miala podobne objawy i udalo się jej zafasolkować? Dodam ze po pierwszej IUI objawów żadnych nie miałam(a brałam tabletki na wzrost jajeczek i pozniej zastrzyk na pęknięcie) no moze oprócz bolących piersi bo to mam zawsze i dzień góra dwa przed @ boli mnie brzuch albo kłują jajniki.Nie wiem co o tym myśleć. Trochę się rozpisałam  Może któraś z was coś podpowie? Pozdrawiam was i trzymam za was wszystkie kciuki.mała 32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mirabelka, ups, już poprawione
menka, dodane ! Powodzenia i kciukam za maczka!
ważka, ja codziennie muszę drzemkę ponad h walnąć, bo nie idzie wytrzymać Dzisiaj też 1,5h spałam i właśnie się obudziłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:11
-
nick nieaktualny