Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny!
też będę testować w lutym, powinnam właściwie na walentynki, ale zamierzam sprawdzić już tydzien przed, bo ciekawość mnie zżera
Nie mogę niestety dokładnie określić przyjścia @, ponieważ moje cykle są baardzo nieregularne, ale najczęściej trwają ponad 30 dni. Ostatnią @ miałam 11.01. Podbrzusze bardzo mnie boli, mam gazyy potworne ;// i tak od 4 dni. Ahh obu się udało, to nasz pierwszy cykl starań..
Trzymam kciuki za nas wszystkie!Lucy7 lubi tę wiadomość
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
Cześć kobitki! Wszystkim testującym dziś zycze powodzenia niech nam się zazieleni
Morisku nasze Słoneczko Tobie życze w tym cyklu najbardziej ze wszyskiech żeby się udało -zasługujesz na to!!! Aaa i czas utrzć nosa teściowej i pomachać jej przed kicholem obsikanym testem z dwiema kreskami -
Dzień dobry piękne Ja już po testowaniu. Niestety test wyszedł negatywny. mimo to temperatura dziś rano znów poszła w górę. Od tygodnia mam straszne gazy( współczuję mojemu lubemu :p) mogłabym jeść za dwoje, ba czasem wydaje mi się, że nawet za troje co u mnie jest rzadkim zjawiskiem. No i chodzę ciągle niewyspana. Sama nie wiem już co mam o tym myśleć. Miesiączka spóźnia mi się już 6 dzień a tu -. Co o tym myślicie? Wklejam wykres z dziś.
Powodzenia wszystkim testujacym! Zróbcie tu zielono, to taki piękny kolor nadzieji. Buzka :*
https://ovufriend.pl/graph/21d22d3f1564b256739fbd56f113b70c -
Nie wiem, czy skopiowal się cały link a jestem na telefonie i mam ograniczone możliwości :p
[img]http://[/img] -
Mówimy ci idź na betę ! Jedt tu trochę dziewczyn, co to miały negatywy a beta pokazała, że jest ciąża
Spojrzałam na wykres. Ja bym biegiem do laba leciała
--
Swoją drogą to ja mam teraz myśli, czy ja czasem nie pronilam np jak miałam w zeszłym roku jeden długi cykl (36 dni). Albo już po prostu swiruje. Nie robiłam zadnych testów wtedy a teraz sobie głowę tym zawracamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 08:24
-
nick nieaktualny
-
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka
07.
08.
09.
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek28, madlenka, arturowa, Zajsonek, Marti89
12. lilmama
13.
14. ważka, Lucy7
15.
16. Fufka30, Kena1983
17.
18. aaagaaatka
19. Nymeria, tapir19
20.
21.
22.
23.
24.
25. Sówka_83
26. Mirabelka30
27. menka
28. nikicia86
W lutym pokazało się .... Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce! -
Ja za to postanowiłam nie przeglądać innych wykresów bo dostaję depresji jak patrzę na te moje skoki... Mam nadzieję że jednak będziecie miały dziewczyny te dwie kreseczki w lutym5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.