Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja senność zaczęłam na wykresie zaznaczać 7dpo, a nuż widelec u ciebie już wcześniej się objawia
Morisek, powiem ci, że bardzo dobrze Generalnie czuję się bardzo dobrze. Boli mnie trochę brzuch, mam koszmarne gazy, jestem senna i muszę ciągle coś podjadać, ale jest super Mam nadzieję, że żadne mdłości (no dobra łososia ciężko mi zjeść i muszę go zagryzać szybko czymś) nie przyjdą.
We wtorek idziemy do gine, mam nadzieję, że zobaczymy pęcherzyk
I korci mnie, żeby się we wt na kolejną betę udać To jak uzależnienie jakieś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja również na pingwinach byłam z synem, bo on uwielbia ta bajkę i ja szczerze tez
Wróciliśmy właśnie od rodzinki , cały weekend poza domem i człowiek docenia swój domek.
Dziewczyny które mierzą temperaturę mam do was pytanie bo mnie to zastanawia. Od ovu która Of wyznaczył w dniu spadku temp nastąpił skok i od 6 dni moja temperatura jest prawie jednakową. Czy to jest normalne czy coś jest nie tak? Bo nie widziałam takiego wykresu ;/Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiejszym testującym życzę dwóch kreseczek. Dziewczyny 3 mam kciuki i czekam na dobre wieści.
Morisku Kochana a Tobie tempka też pięknie odbiła. 3mam kciuki by już nie spadała bo ładnie się zapowiada. Przez to ile to tej pory znosiłaś to ten maczek należy Ci się jak psu budaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 06:33
Morisek28, Fufka30 lubią tę wiadomość
-
Morisek wydaje mi sie ze twoj wykres wyglada bardzo w porzadku jak ogladalam wykresy innych, wiec glowa do gory a my trzymamy &&&
Mnie dzisiaj delikatnie podskoczyla temp, ale nieznacznie wazne ze do gory, moze ja z takich "umiarkowanych" temperaturAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008