Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mi_lejdi wrote:Karolina90 samą prawdę napisałam, nawet w 6 czy 7 dpo przyglądałam się swojej bieliźnie i wydawało mi się, że widziałam kilka mikrokropeczek (z naciskiem na mikro) krwi
Gdybym nie była na ovufriend, to bym pomyślałam, że jestem stuknięta, a tak mam grupę, z którą się identyfikuję
Tymczasem mój progesteron z dziś:
21,93 ng/ml ; 69,84 nmol/l (dali w 2 jednostkach, więc fajnie)
Wow extra wynik kiedy testujesz?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyTak, staram sie o czwarte i jestem zdumiona, ze to juz 7 cykl i nic. Dzieki temu rozumiem ( chociaz troche) dziewczyny ktore dlugo muszą czekac na swoje maleństwo i szczerze je podziwiam i współczuję oraz doceniam jakie miałam szczęscie. Trzecie dziecko stanowiło tą barierę pomiędzy standardową dwójką a rodziną wielodzietną. Teraz juz z gorki ;)Na pocieszenie niektorym dziewczynom dodam , ze pierwsze dziecko urodzilam po 30.
Madziula- tez jestem z 13.07 jak Twoj synek ☺Anna Stesia, mi_lejdi, KasiaHaBe, Flowwer, Bocianiątko, Gigi, Asik84 lubią tę wiadomość
-
evve wrote:Tak, staram sie o czwarte i jestem zdumiona, ze to juz 7 cykl i nic. Dzieki temu rozumiem ( chociaz troche) dziewczyny ktore dlugo muszą czekac na swoje maleństwo i szczerze je podziwiam i współczuję oraz doceniam jakie miałam szczęscie. Trzecie dziecko stanowiło tą barierę pomiędzy standardową dwójką a rodziną wielodzietną. Teraz juz z gorki ;)Na pocieszenie niektorym dziewczynom dodam , ze pierwsze dziecko urodzilam po 30.
Madziula- tez jestem z 13.07 jak Twoj synek ☺
Hehe noo 13 to taka dziwna data ale szczesliwa!
evve lubi tę wiadomość
-
evve wrote:Tak, staram sie o czwarte i jestem zdumiona, ze to juz 7 cykl i nic. Dzieki temu rozumiem ( chociaz troche) dziewczyny ktore dlugo muszą czekac na swoje maleństwo i szczerze je podziwiam i współczuję oraz doceniam jakie miałam szczęscie. Trzecie dziecko stanowiło tą barierę pomiędzy standardową dwójką a rodziną wielodzietną. Teraz juz z gorki ;)Na pocieszenie niektorym dziewczynom dodam , ze pierwsze dziecko urodzilam po 30.
Madziula- tez jestem z 13.07 jak Twoj synek ☺
No, to się nazywa pozytywna wiadomość - i po 30. można mieć gromadkę dzieci. Dakjesz nadzieję, evve! Powodzenia w staraniach!Bocianiątko, evve lubią tę wiadomość
-
czy moge sie przylaczyc? jestem po zastrzyku pregnyl ktory zrobilam 31stycznia i wypada mi testowac w walentynki:) w zeszlym roku mialam ciaze pozamaciczna i 15 lutego urodziloby sie moje dziecko... wiec poniekad mam nadzieje ze sie w koncu udalo-krotko o mnie staramy sie od pazdziernika 2014. Nie mam owulacji.Okres zawsze jak w zegarku co miesiac( z dwoma malymi wyjatkami od tego pazdziernika wlasnie i nie liczac ciazy tej pozamacicznej i uregulowania sie organizmu)
-
megilejn wrote:czy moge sie przylaczyc? jestem po zastrzyku pregnyl ktory zrobilam 31stycznia i wypada mi testowac w walentynki:) w zeszlym roku mialam ciaze pozamaciczna i 15 lutego urodziloby sie moje dziecko... wiec poniekad mam nadzieje ze sie w koncu udalo-krotko o mnie staramy sie od pazdziernika 2014. Nie mam owulacji.Okres zawsze jak w zegarku co miesiac( z dwoma malymi wyjatkami od tego pazdziernika wlasnie i nie liczac ciazy tej pozamacicznej i uregulowania sie organizmu)
Rozgość się tutaj i trzymam kciuki za walentynkowe owocne testowanie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Madziula- tez jestem z 13.07 jak Twoj synek ☺evve lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
megilejn wrote:czy moge sie przylaczyc? jestem po zastrzyku pregnyl ktory zrobilam 31stycznia i wypada mi testowac w walentynki:) w zeszlym roku mialam ciaze pozamaciczna i 15 lutego urodziloby sie moje dziecko... wiec poniekad mam nadzieje ze sie w koncu udalo-krotko o mnie staramy sie od pazdziernika 2014. Nie mam owulacji.Okres zawsze jak w zegarku co miesiac( z dwoma malymi wyjatkami od tego pazdziernika wlasnie i nie liczac ciazy tej pozamacicznej i uregulowania sie organizmu)
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj rano trochę zrobiłam sobie nadzieje... Bo temperatury w fl mialam bardzo niskie jak na mnie, a dzisiaj nagle skok do 37,11 albo to zepsuty termometr:p dzisiaj 9 10 dpo sama nie wiem bo mierzylam tempie o różnych porach bo mialam urlop.... Ehh oby to była fasola:)
-
Cześć dziewczyny, na długo zapamietam ten dzień...
Budzik zadzwonił o 5.20, wsadziłam termometr w usta i czekam... pika- odłozyłam i myslę sobie poleże chwilkę. Ale tak mi się zachciało siku, że szok. Poszłam, nasiurałam w pojemnik, zrobiłam test.... czekam chwile z zaspanymi oczami.... nic. Jedna kreska. Test powędrował do kosza a ja do łóżka, poleżałam 5 minut, dałam mężowi buziaka i wstałam szykowac się do pracy. Myślę, a zobacze czy na pewno negatyw.... i co????? I kur.... dwie kreski Przecieram oczy ze zdumienia, myślę ale jak to????? wybiegłam do męża, pokazuje mu, a on, że "jak jest jedna to jesteś w ciąży" heheheh-faceci Mówie mu żeby sie przypatrzył... no ale twierdził, że nie widzi bo śpi jeszcze i żebym to lepiej sprawdziła czyli poszła na krew (idę po 8 ).
Ja się pytam jak to mozliwe??? hehehe. kompletnie na to nie liczyłam.
Ale martwi mnie, że dziś termin @ a tu taki bladzioch.... ech....
https://naforum.zapodaj.net/87a449a55f6e.jpg.htmlmalka, Ewi28, evve, Amy333, Asik84, Maja84, bertha, Kamelkowo lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Zgredek - a ile czasu od nasikania na test minęło jak się po niego wróciłaś? Mi czasem tak po pół godziny już niecałe na testach pokazywały się jakieś cienie, ale ciąży nie było.
Ale trzymam kciuki żeby to jednak było to12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Zgredek - a ile czasu od nasikania na test minęło jak się po niego wróciłaś? Mi czasem tak po pół godziny już niecałe na testach pokazywały się jakieś cienie, ale ciąży nie było.
Ale trzymam kciuki żeby to jednak było to
dosłownie 5 minut.😇😁😇😇😁 -
Dzis termin @ i brzych pobolewa.... o 8 ide na betę i liczę, że jeszcze dziś będą wyniki to się okaże.... nie nastawiam się wielce bo martwi mnie, że to taki bladzioch.... chociaż patrząc na te plamienia w zeszłym tyg to dopiero mogla byc implantacja więc różne...😇😁😇😇😁
-
Zgredek 12 wrote:Dzis termin @ i brzych pobolewa.... o 8 ide na betę i liczę, że jeszcze dziś będą wyniki to się okaże.... nie nastawiam się wielce bo martwi mnie, że to taki bladzioch.... chociaż patrząc na te plamienia w zeszłym tyg to dopiero mogla byc implantacja więc różne...
Zgredek to ładna kreska jest, gratuluję z tego co się nie mylę, to chyba jest pink test, mi on wychodził dość blady nawet przy BHCG 267,50 mlu/ml. nie martw się więc i leć na betę, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 07:40
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Zgredek to ładna kreska jest, gratuluję z tego co się nie mylę, to chyba jest pink test, mi on wychodził dość blady nawet przy BHCG 267,50 mlu/ml. nie martw się więc i leć na betę, trzymam kciuki
Tak, to pink test No zobaczymy co to będzie... stres jest ale radość także. oby wszystko szło dobrze😇😁😇😇😁