Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka19 wrote:ciężko mi powiedzieć bobo-test żołty pokazał mi wyrazniejsza kreske jak niebieski... zakłamane sa te 10... do tego droższe... zrobiłam dziś niebieski i wyszedł taki bladzioch ze prawie nie widoczny,z ciekawości powtórzyłam pink test ten za 5zl z popołudniowego moczu i był od razu widoczny
-
Anuśka19 wrote:nie chce Ci robić złudnych nadzieji... ale wygląda mi ze gdzies tam jest ta kreska... a wszystkie masz tej samej firmy?
Mam jeszcze bobo płytkowy, pre test i ten sam, który robiłam. Sprawdzę jutro rano na bobo płytkowym, ale obawiam się, że może to być fake Chociaż objawy mam obiecujące i temperaturę...i pierwszy raz nie bolą mnie piersi przed miesiączką :oAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
summersun wrote:Aniu, a w którym dniu cyklu robiłaś pierwszy test, który okazał się pozytywny? Jaką masz długość cyklu i obecne objawy?
-
summersun wrote:Mam jeszcze bobo płytkowy, pre test i ten sam, który robiłam. Sprawdzę jutro rano na bobo płytkowym, ale obawiam się, że może to być fake Chociaż objawy mam obiecujące i temperaturę...i pierwszy raz nie bolą mnie piersi przed miesiączką :o
-
Piękny masz cykl Anuśka Wszystko tak, jak być powinno
Jutro rano testuję i dam znać co wyszło... Jak będzie cień cienia to lecę rano na betę. 3majce kciuki, proszę Dzięki Aniu za rozmowę. Miłej nocyAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
Aha i w ogóle chciałam prEstrzec przed załatwianiem wysyłkowo testów owulacyjnych. Testy wytrzymują określony zakres temperatury. A przy całej drodze pocztowej, w warunkach obecnych gdzie temperatura jest grubo na minusie, to testy mogą pokazywać złe wyniki.
Anuśka19, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:Aha i w ogóle chciałam prEstrzec przed załatwianiem wysyłkowo testów owulacyjnych. Testy wytrzymują określony zakres temperatury. A przy całej drodze pocztowej, w warunkach obecnych gdzie temperatura jest grubo na minusie, to testy mogą pokazywać złe wyniki.
-
Dziewczyny a ja dzis bylam u doktora i mowil mi testowac dopiero 20go a owulacja byla 2go hmmm wydaje mi sie bardzo pozno ten 20ty... moze to tak dla pewnosci? Chyba sie nie poslucham i zrobie wg mojego zamyslu czyli 14go...chociaz maz ze karze czekac bo zbankrutujemy na tych testach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 06:09
-
Anuśka19 wrote:ile dni temu według ovu mialas ovulacje,bo nie widać na wykresie
Czułam owulację 30 stycznia
Musiałam edytować post, bo głupoty powypisywałam. Chyba za krótko spałam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 06:22
-
megilejn wrote:Dziewczyny a ja dzis bylam u doktora i mowil mi testowac dopiero 20go a owulacja byla 2go hmmm wydaje mi sie bardzo pozno ten 20ty... moze to tak dla pewnosci? Chyba sie nie poslucham i zrobie wg mojego zamyslu czyli 14go...chociaz maz ze karze czekac bo zbankrutujemy na tych testach
-
Anuśka19 wrote:przekonałam się na własnej skurze allegrowskie caly czas pokazywaly negatyw...do tego było na nich widać wgniecenia... z przeczuciem poszlam do rosmana kupiłam i bach 2 krechy wyraźne
U mnie to samo.... kupiłam 100szt owulacyjnych w oryginalnym opakowaniu i zawsze negatyw, drugiej kreski nie było nawet widać wtedy gdy miałam owulacje i test z facelle był 100% pozytywny.. kiedyś nawet dodałam tu fotkę porównawczą z tej samej próbki moczu...