Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny jestem tu nowa. To nasz 6cs, jestem dziś w 31 dc, za 3 dni powinna przyjść @, temperatura od owulacji oscyluje wokół 37(36,9-32.1), ale mam brązowe, czasem różowe plamienia, dziś się ilość tych plamień zwiększyła (tylko na papierze, nie muszę stosować wkładek ani tamponów). Nie mam żadnych objawów ciążowych, jestem 9 dni po. , test ciążowy wczoraj negatywny, myślicie że jest jeszcze szansa? Pozdrawiam1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
Dzięki Madziula! Mimo to martwią mnie te plamienia... dziś są już większe i boję się, że to jednak zwiastun @...1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
nick nieaktualnyKochane, 13go stycznia skończyłam antykoncepcję.
Wczoraj robiłam test ciążowy i jak już pisałam - negatywny.
Ból w podbrzuszu wczoraj taki, ze musiałam wziąć Nospe. A Pani @ nadal nie widać. Ale rano mnie olśniło - dokładnie w niedziele z mężem było to i owo i tak myśle .. czyżby? -
Cerolajn wrote:Kochane, 13go stycznia skończyłam antykoncepcję.
Wczoraj robiłam test ciążowy i jak już pisałam - negatywny.
Ból w podbrzuszu wczoraj taki, ze musiałam wziąć Nospe. A Pani @ nadal nie widać. Ale rano mnie olśniło - dokładnie w niedziele z mężem było to i owo i tak myśle .. czyżby?
Nawet jesli to na testowanie na pewno za wczesnie.
To zalezy tez kiedy mialas owulacje. Ale jesli wlasnie w niedziele to musisz jeszcze poczekac te 8-10dni do testowania.
Mada92 To moze byc implantacja, szkoda ze wczesniej nie mierzylas. U mnie tez jest spadek po owulacji i wszycy mi tym wroza implantacje tylko ja w to nie wierze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:27
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
U mnie dzisiaj biel vizira....w sumie to nie wiem po co go zrobilam skoro czuje sie jak zwykle okresowo:(((
Ale jak pisalam ostatnio nadzieja umiera ostatnia...
No to dZisiaj umarla:(((
Mi juz w 10dpo zawsze wychodzila blada kreska wiec nie ma opcji aby test sie mylil.
Posiedze jeszcze z wami troche a potem przenosze sie na marcowe testowanie:)))Madzik
Mama 3 corek:) -
Witam Was kochane, od wczoraj nie daje mi spokoju jedna rzecz, wczoraj rano na papierze zobaczyłam czystą czerwoną krew w śluzie jakby płodnym, nie wierzyłam w to co widzę i wytarłam jeszcze raz i to samo, było jej całkiem sporo, więc to na pewno nie zwidy Włożyłam wkładkę ale po całym dniu wkładka czyściutka. Śluz juz później przez cały dzień był kremowy. Jestem z tydzień po owulacji. Oczywiście zaczęłam się już nakręcać, bo jakże by inaczej ale czytam dużo o tym plamieniu i praktycznie wszędzie jest napisane, że krew powinna być brunatna lub jasnoróżowa i plamienie ma trwać od kilku godzin do 2 dni, a u mnie to było jednorazowe i do tego żywa czerwoniutka krew. Mam nadzieję, że to zarodek się zadomawia, wczoraj i przedwczoraj czułam w dole brzucha jakbym miała zaraz dostać @ a dziś od rana nic a nic, żadnych bóli, objawów... I mam do Was kochane pytanko, czy wiecie co to mogłoby być jeśli nie plamienie implantacyjne? Spotkałyście się z czymś takim jak opisałam i nie była to implantacja?
Madzik34 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny stosowalyscie może kiedyś Progestelle PMS? Taki krem lagodzacy objawy nerwa comiesiecznego;-)ale tez niby ladnie regulujący poziom progesteronu. Wierzyc, nie wierzyc w takie cuda? Macie jakies doświadczenia z tym kremem?
-
LiluyEvans wrote:
Mada92 To moze byc implantacja, szkoda ze wczesniej nie mierzylas. U mnie tez jest spadek po owulacji i wszycy mi tym wroza implantacje tylko ja w to nie wierze.
Mierzyłam termometrem elektronicznym i coś dziwnego się działo z temperaturą. A potem kupiłam zwykły szklany i się okazało, że tamten coś szwankował, więc usunęłam tamte temperatury.
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Mierzyłam termometrem elektronicznym i coś dziwnego się działo z temperaturą. A potem kupiłam zwykły szklany i się okazało, że tamten coś szwankował, więc usunęłam tamte temperatury.
rozumiem, u mnie moze byc to samo bo mierzylam elektrycznym owulacyjnym a widzisz jakie skoki...Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kaczorka wrote:A ja też mierzę elektronicznym i nic nie skacze :p
Nie mowie ze kazdy jest zly. Moj mial najlpesze opinie na calym google.co.uk i amazonie brytyjskim a jest jakis dziwny jak dla mnie, moze zly egzemlparz.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Nie mowie ze kazdy jest zly. Moj mial najlpesze opinie na calym google.co.uk i amazonie brytyjskim a jest jakis dziwny jak dla mnie, moze zly egzemlparz.
Microlife
Ostatnia sztuka w aptece czekała na mnie - może szczęśliwa :p -
Kaczorka wrote:Microlife
Ostatnia sztuka w aptece czekała na mnie - może szczęśliwa :p
oby Moj to jakis iProven
Testujemy razem Kaczorka wiec licze na same zielone kropki wtedy
W sumie to bym chciala zeby zawsze byly same + i zielonki.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs