Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaHaBe wrote:Póki co to jeszcze do mnie nie dociera. Mam nadzieje, że za trzecim razem wszystko się uda! Przesyłam wszystkim dużo wirusków :* martwi mnie tylko to brudzenie. Zobaczymy jaka beta wyjdzie.
KasiaHaBe lubi tę wiadomość
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny! Nie wiedziałam na który dzień sie wpisać - cykle mam 30 dniowe, ostatni miał 28 dni. W tym cyklu brałam aromek, Ovitrelle i luteinę, która skończyłam brać w sobotę, wtedy test wyszedł negatywny. Od soboty do wczoraj byłam za granicą, we wtorek i wczoraj miałam małe brudzenie, dziś trochę też. Nigdy tak nie miałam raczej przed @ więc postanowiłam zrobić test - dzis 33 dzień cyklu. Jutro rano biegnę na betę!
https://zapodaj.net/2ee7505eda6da.jpg.html
Jeeeeaaaa ale fajnie! Gratuluję! Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku mimo tego plamienia. Trzymam kciuki!KasiaHaBe lubi tę wiadomość
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny! Nie wiedziałam na który dzień sie wpisać - cykle mam 30 dniowe, ostatni miał 28 dni. W tym cyklu brałam aromek, Ovitrelle i luteinę, która skończyłam brać w sobotę, wtedy test wyszedł negatywny. Od soboty do wczoraj byłam za granicą, we wtorek i wczoraj miałam małe brudzenie, dziś trochę też. Nigdy tak nie miałam raczej przed @ więc postanowiłam zrobić test - dzis 33 dzień cyklu. Jutro rano biegnę na betę!
Gratulacje!!KasiaHaBe lubi tę wiadomość
03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
06.2016 - Ponowne starania
09.2016 - Ciąża biochemiczna
Nasze kariotypy ok/nasienie męża ok/długie cykle
-
https://zapodaj.net/2ee7505eda6da.jpg.htmlKasiaHaBe lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Ale tu spokój od 2 dni. Chyba nas coraz mniej na ten luty zostało i to dlatego
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Madziula i Madzik34 bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Przepraszam za może troszkę głupie to pytanie ale pierwszy raz się z czym takim spotkałam i chciałam wziąć wszystkie możliwości pod uwagę, bo jeśli to coś innego (jakieś cholerstwa zapaleniowe czy coś)to muszę śmigać do gina. Na pewno się wyjaśni za parę dni
KasiaHaBe ogromne gratulacje super, gruba mocna krecha!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Gratulacje! piękna druga krecha. plamieniami się nie przejmuj, pewnie pojawiły się po odstawieniu luteiny. szybko biegnij na betę i do lekarza i kontynuuj branie luteiny. super wiadomośćKasiaHaBe lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
KasiaHaBe wrote:Póki co to jeszcze do mnie nie dociera. Mam nadzieje, że za trzecim razem wszystko się uda! Przesyłam wszystkim dużo wirusków :* martwi mnie tylko to brudzenie. Zobaczymy jaka beta wyjdzie.
Gratuluje i mocno trzymam kciuki za bete:-))KasiaHaBe lubi tę wiadomość
-
Kurde jak ja nie lubie piatku... a widze ze Malka sie cieszy, te bym chciala...
W czwartek mam wolne od zajec a w piatek 9-17 ;-;
Dziewczyny zlapala mnie pierwszy raz w zyciu bezsennosc, tak jak usnelam o drugiej to teraz o 7 sie obudzilam i nie moglam spac Myslicie ze to pozytywny objaw? Wiem ze kazda jest senna ale ja cale zycie jestem senna, przez moje wyniki badan lekarze mi mowia ze powinnam spac te 12/24h.
Milego dnia wszytskim i samych pozytywnych testow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 08:21
panazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Niestety u mnie biel vizira- w nd pewnie przyjdzie @ bo brzuch juz zaczyna boleć... Eh.. Kolejny miesiąc walki przed nami i w tym miesiącu M ma iść zrobić badanie nasienia
kasiaHaBe gratulacje spokojnej ciąży życzęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Maja84 wrote:Madziula i Madzik34 bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Przepraszam za może troszkę głupie to pytanie ale pierwszy raz się z czym takim spotkałam i chciałam wziąć wszystkie możliwości pod uwagę, bo jeśli to coś innego (jakieś cholerstwa zapaleniowe czy coś)to muszę śmigać do gina. Na pewno się wyjaśni za parę dni
KasiaHaBe ogromne gratulacje super, gruba mocna krecha!
Po to jesteśmy żeby się wspierać, doradzać, pytać Twoje pytanie nie było głupie, akurat kto jak kto ale wszystkie staraczki wnikliwie obserwują swoje ciała i chcąc nie chcąc dodoszukują się objawów ciąży bądź też @. Trzymam kciuki!!!
-
LiluyEvans wrote:Kurde jak ja nie lubie piatku... a widze ze Malka sie cieszy, te bym chciala...
W czwartek mam wolne od zajec a w piatek 9-17 ;-;
Dziewczyny zlapala mnie pierwszy raz w zyciu bezsennosc, tak jak usnelam o drugiej to teraz o 7 sie obudzilam i nie moglam spac Myslicie ze to pozytywny objaw? Wiem ze kazda jest senna ale ja cale zycie jestem senna, przez moje wyniki badan lekarze mi mowia ze powinnam spac te 12/24h.
Milego dnia wszytskim i samych pozytywnych testow.
No ale po piątku jest sobota też wczoraj miałam wolne a dzisiaj jestem do 19 w pracy. Ale jakoś to przeżyje z myślą że jutro się wyspię. O ile kot mnie znowu o 4 nie obudzi.
A jeśli chodzi o bezsenność to nie wiem do końca czy to objaw czy efekt nakręcania się ale życzę ci żeby jednak był to zwiastun fasola ponoć mogą wystąpić zaburzenia snu. Ja mogę spać cały czas, bezsenność mi nie grozi.LilyEvans lubi tę wiadomość
-
malka wrote:No ale po piątku jest sobota też wczoraj miałam wolne a dzisiaj jestem do 19 w pracy. Ale jakoś to przeżyje z myślą że jutro się wyspię. O ile kot mnie znowu o 4 nie obudzi.
A jeśli chodzi o bezsenność to nie wiem do końca czy to objaw czy efekt nakręcania się ale życzę ci żeby jednak był to zwiastun fasola ponoć mogą wystąpić zaburzenia snu. Ja mogę spać cały czas, bezsenność mi nie grozi.
Rozumiem, pozytywne podejscie Ja tak nie umiem, jak mam zajecia od 9 to jestem niewyspana i zla :p
Mozliwe ze efekt nakrecenia sie, chociaz ja majac mature, zdajac na prawko itp bez problemu zasypialam, nie wierzylam ze mnie moze dopasc bezsennosc.
Dzieki za mile slowa MalkaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs