Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lily - no bezsenność to całkiem niezły objaw
Ja za to mam ostatnio mocne spanie i prawie w ogóle nic mi się nie śni. Tak dziwnie, bo zazwyczaj mam bardzo bujne sny
A mnie dzisiaj głowa booooli!! Masakra! I usta mi tak wysychają, że aż białe się robią.. -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Lily - no bezsenność to całkiem niezły objaw
Ja za to mam ostatnio mocne spanie i prawie w ogóle nic mi się nie śni. Tak dziwnie, bo zazwyczaj mam bardzo bujne sny
A mnie dzisiaj głowa booooli!! Masakra! I usta mi tak wysychają, że aż białe się robią..
Na bol glowy nie moge pomoc ale na usta najlepsza jest lano-masc z ziaji dla karmiacych. Warto kupic bo kiedys i tak sie na pewno przyda a teraz naprawisz swoje usta
Kurde mi tez sie nic nie snilo (a raczej nic nie pamietam), co u mnie jest niespotykane.
Kamiszka, wspolczuje i tule, wiosenny cykl powinien byc Twoj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 08:50
panazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Dziewczyny chce zrobić sobie progesteron, powiedzcie w 6dpo będzie ok? Akurat mam możliwość w poniedzałek rano zwolnic się z pracy, tylko nie wiem czy 6dpo to nie za wcześnie?
-
LiluyEvans wrote:
Dziewczyny zlapala mnie pierwszy raz w zyciu bezsennosc, tak jak usnelam o drugiej to teraz o 7 sie obudzilam i nie moglam spac Myslicie ze to pozytywny objaw? Wiem ze kazda jest senna ale ja cale zycie jestem senna, przez moje wyniki badan lekarze mi mowia ze powinnam spac te 12/24h.
Milego dnia wszytskim i samych pozytywnych testow.
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Ja tak mam juz drugi cyk ze w drugiej części ciągle się budzę w nocy... Chyba mierzenie temp mnie podświadomie stresuje... W przyszłym cyklu będę mierzyć tylko do wykrycia owulki... Miłego dniaTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Ja tak mam juz drugi cyk ze w drugiej części ciągle się budzę w nocy... Chyba mierzenie temp mnie podświadomie stresuje... W przyszłym cyklu będę mierzyć tylko do wykrycia owulki... Miłego dnia
Też tak miałam w poprzednich cyklach :p a w tym cyklu ciśnienie zeszło i już się nie emocjonuję pomiarami i śpię spokojnie
A tak to aż ciśnienie rosło i serce przyspieszało jak brałam termometr do ręki -
LiluyEvans wrote:Rozumiem, pozytywne podejscie Ja tak nie umiem, jak mam zajecia od 9 to jestem niewyspana i zla :p
Mozliwe ze efekt nakrecenia sie, chociaz ja majac mature, zdajac na prawko itp bez problemu zasypialam, nie wierzylam ze mnie moze dopasc bezsennosc.
Dzieki za mile slowa Malka
Na 9... Jak ja bym chciała na 9. Ja na 7 musiałam do pracy przyjechać i siedzę do 19
-
malka - też mam na 7 ale do 15 :p
Już się tak przyzwyczaiłam do wstawiania o 5, że nawet jak mam wolne to szybko się budzę chyba nie umiem spać już dłużej niż do 7
Ale dzisiaj mam brak weny do pracy.. czuję się jakby jakiś walec po mnie przejechał :p -
Kaczorka wrote:malka - też mam na 7 ale do 15 :p
Już się tak przyzwyczaiłam do wstawiania o 5, że nawet jak mam wolne to szybko się budzę chyba nie umiem spać już dłużej niż do 7
Ale dzisiaj mam brak weny do pracy.. czuję się jakby jakiś walec po mnie przejechał :p
Ja pracuje albo od 7 do 14.35 albo od 7 do 19 a i tak nie jestem w stanie wstać rano i budzik przedstawiam 3 razy.
-
LiluyEvans wrote:Kurde jak ja nie lubie piatku... a widze ze Malka sie cieszy, te bym chciala...
W czwartek mam wolne od zajec a w piatek 9-17 ;-;
Dziewczyny zlapala mnie pierwszy raz w zyciu bezsennosc, tak jak usnelam o drugiej to teraz o 7 sie obudzilam i nie moglam spac Myslicie ze to pozytywny objaw? Wiem ze kazda jest senna ale ja cale zycie jestem senna, przez moje wyniki badan lekarze mi mowia ze powinnam spac te 12/24h.
Milego dnia wszytskim i samych pozytywnych testow.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Amy333 wrote:Dziewczyny chce zrobić sobie progesteron, powiedzcie w 6dpo będzie ok? Akurat mam możliwość w poniedzałek rano zwolnic się z pracy, tylko nie wiem czy 6dpo to nie za wcześnie?
zubii, Amy333 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Teoretycznie powinno sie robić w 7dpo, ale jesli masz możliwość tylko tego dnia zrobić (6dpo), to ja bym zrobila. Zawsze to jakas wiedza.
hmm, to może zaraz cos pokombinuje w pracy i załatwię wolny poranek na wtorek.
Od lat nie badałam progesteronu i chciałabym żeby te wyniki były miarodajne.
-
Śniło mi się dziś, że @ przyszła więc zaliczam sen do tych z rodzaju koszmarów nocnych Ale tak silnie w śnie tą wredotę przeżyłam, że obudziłam się totalnie bez humoru. Do tego ponura pogoda za oknem wcale nie pomaga i tempka na wykresie, która spada już powoli. Najchętniej nakryłabym się kołdrą i schowała się przed światem dzisiaj.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
bertha wrote:Lily, a jakie badania wskazują na to ze powinno sie spać ileś godzin? Moze ja tez tak powinnam spać ciekawa jestem.
Mam bardzo niskie cisnienie, moje przecietne na codzien to 90/50 ale spada nieraz do 65. Do tego mam niski cukier (kiedy zjem to mam nizsze niz normy naczczo). Poza tym wada serca (niegrozna). I torbiel w glowie, ktora powoduje bol kiedy juz jestem bardzo zmeczona (chociaz nikt nie jest w stanie tego wytlumaczyc). Ot takie drobnostki ale jest taki problem ze jak sie nie wyspie to mam silny skok cisniena, a ja cisniene 140 odczuwam duzo bardziej niz normalny czlowiek i wtedy juz wchodza leki.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs