Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny co sądzicie o moich wynikach: beta 1023, progesteron 39,71?
Piękne wyniki! Jak chcesz to zrób jeszcze raz betę po 48 h żeby sprawdzić czy jest dobry przyrost. Który to Twój dpo?KasiaHaBe lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Dziękuje za gratulacje! Ślę wszystkim wiruski!! Badanie robiłam dzisiaj czyli około 18 dni po owulacji. 28 stycznia byłam na drugim monitoringu i wzięłam Ovitrelle, byłam wtedy przed owulacją, a 1 lutego byłam wg monitoringu zaraz po ale jeszcze śluz był płodny. Nie wiem czy bardziej się cieszę czy boję czy wszystko się uda. Betę powtórzę po 48 godzinach
Flowwer, Kamelkowo, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
ja w 19 dpo mam 1058 więc podobny poziom
Jeszcze sprawdzę ze 2 razy w przyszłym tygodniu i będę mogła odejść ze spokojem na fioletową stronę
(Ale szczerze tutaj jest fajniej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 13:56
Tinusia, KateHawke, KasiaHaBe, Flowwer, Pauline89, Bocianiątko, Kamelkowo, Gigi, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
KasiaHaBe, gratki zbieram wszystkie wiruski.
Ewcia, piękna beta
Kurcze dziewczyny, jak mnie w środku boli.Nie wiem czy to jajniki, czy macica, czy co... Taki trochę ból jak przed okresem, kiedy już człowiek czuje, że zaraz nadejdzie @. Ale do okresu jeszcze 1,5 tygodnia, a zawsze mam regularne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 13:41
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:Mam bardzo niskie cisnienie, moje przecietne na codzien to 90/50 ale spada nieraz do 65. Do tego mam niski cukier (kiedy zjem to mam nizsze niz normy naczczo). Poza tym wada serca (niegrozna). I torbiel w glowie, ktora powoduje bol kiedy juz jestem bardzo zmeczona (chociaz nikt nie jest w stanie tego wytlumaczyc). Ot takie drobnostki ale jest taki problem ze jak sie nie wyspie to mam silny skok cisniena, a ja cisniene 140 odczuwam duzo bardziej niz normalny czlowiek i wtedy juz wchodza leki.
No to Kochana, możemy podać sobie rękę. Moje ciśnienie normalne to 85/55. Jak na dole mam koło 80 to już nie wyrabiam, tabletka pod język, krwotok z nosa często...Rano zdarzają się zawroty głowy przy wstawaniu, no bo przecież ciśnienie spada wtedy jeszcze bardziej. Do tego temp.wyjściowa 36,2 Ale niestety nie mam za bardzo wyboru i sypiam 6 godzin na dobę- dlatego zawsze z utęsknieniem wypatruję soboty:))LilyEvans lubi tę wiadomość
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny co sądzicie o moich wynikach: beta 1023, progesteron 39,71?
KasiaHaBe lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:No to Kochana, możemy podać sobie rękę. Moje ciśnienie normalne to 85/55. Jak na dole mam koło 80 to już nie wyrabiam, tabletka pod język, krwotok z nosa często...Rano zdarzają się zawroty głowy przy wstawaniu, no bo przecież ciśnienie spada wtedy jeszcze bardziej. Do tego temp.wyjściowa 36,2 Ale niestety nie mam za bardzo wyboru i sypiam 6 godzin na dobę- dlatego zawsze z utęsknieniem wypatruję soboty:))
Jak ja Cie rozumiem z moja temperatura Tez na codzien mam 36,1-3 ale teraz mam pod 37 po (zagniezdzeniu). Ja tez teraz malo sypiam bo terminy mi sie koncza na studia. Ja za to czekam na czwartek zawsze bo mam wolnypanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Cześć dziewczyny. Chcialabym do Was dolaczyc. Czytam Was już od września ale jakoś nigdy nie miałam odwagi napisać. Na początku chciałabym pogratulować wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te, którym się jeszcze nie udało. O dzidziusia staramy się od lipca. Temperatury nie mierze jedynie robię testy owulacyjne. Jestem załamana muszę w końcu z kimś pogadać bo mój mąż uważa że przesadzam. Mój ostatni cykl zaczął się 17 stycznia zazwyczaj trwają 30-32 dni. W tym cyklu od 29 dnia mam plamienia... Wczoraj robiłam test k wyszedł negatywny ;( martwią mnie te plamienia al ciągle mam nadzieję, że się udało ale ten negatywny test ... Nie wiem już co mam myśleć. Pozdrawiam Was cieplutko
Kamelkowo lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Dzisiaj w 12 dpo wyszła niestety jedna.. Tak jak przypuszczałam zresztą
Liczę właśnie bardziej na luty
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Żadnych aczkolwiek chyba bardziej na nie. Wieczorem temperatura zamiast rosnąć to leci w dół, strasznie mi zimno!! Cycki raz bolą, raz nie. Od 3 dni budzę się z lekkim bólem podbrzusza a dziś pobolewa przez cały dzień. Wszystko takie dziwne :p
-
Z tymi przeczuciami jest różnie. Wcześniej byłam raz w ciąży pozamacicznej i raz w biochemicznej, i miałam objawy. Bóle piersi, większa częstotliwość sikania, bardzo duża wrażliwość na zapachy, uczucie ciągnięcia w brzuchu. Jeszcze przed pozytywnym testem czułam, że coś jest na rzeczy. W tym cyklu nie czułam nic szczególnego, nawet w walentynki powiedziałam mężowi żeby mi nalał lampkę wina, bo na pewno w ciąży nie jestem bo bym czuła, a nie odrzuca mnie od alkoholu jak to wcześniej bywało, nie przeszkadzało mi tez jak ktoś obok palił. Powiększone piersi i delikatne brudzenie odczytałam jako zwiastuny nadchodzącej @. A wczoraj pozytywny test i ogromne zaskoczenie
w_nika lubi tę wiadomość
-
KasiaHaBe wrote:Z tymi przeczuciami jest różnie. Wcześniej byłam raz w ciąży pozamacicznej i raz w biochemicznej, i miałam objawy. Bóle piersi, większa częstotliwość sikania, bardzo duża wrażliwość na zapachy, uczucie ciągnięcia w brzuchu. Jeszcze przed pozytywnym testem czułam, że coś jest na rzeczy. W tym cyklu nie czułam nic szczególnego, nawet w walentynki powiedziałam mężowi żeby mi nalał lampkę wina, bo na pewno w ciąży nie jestem bo bym czuła, a nie odrzuca mnie od alkoholu jak to wcześniej bywało, nie przeszkadzało mi tez jak ktoś obok palił. Powiększone piersi i delikatne brudzenie odczytałam jako zwiastuny nadchodzącej @. A wczoraj pozytywny test i ogromne zaskoczenie
No właśnie ja też porównuję wszystko do tego co czułam w październiku. Aczkolwiek już trochę nie pamiętam jak to było przed testem. Tylko tyle, że brzuch bolał jak na @ i sutki były wrażliwe. Ale dokładnie nie pamiętam od kiedy -
Loolka, nie ma wyjścia trzeba czekać. Jeśli to jednak @ to od następnego cyklu zacznij mierzyć tempkę. Ja mierząc przynajmniej 2 dni wcześniej wiem że jednak @ przyjdzie i nie ma co patrzeć na plamienia. Zawsze to coś. Ale mam nadzieję, że będzie u ciebie jednak zielony kropek
Loolka lubi tę wiadomość