Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Microlife
Ostatnia sztuka w aptece czekała na mnie - może szczęśliwa :p
Tez mialam microlife. Teraz lezy gdzies w torbie zapomniany a ja mam luz co rano ^^ -
Amy333 wrote:hehe, tak samo się zdziwiłam jak usłyszałam;-))
No nie ma szans zeby krem wyregulowal progesteron. Plastry antykoncepcyjne ok zapodaja hormony do krwi, ale tam jest stala ekspozycja. W tym kremie to by chyba trzeba bylo lezec..... -
Maja84 wrote:Witam Was kochane, od wczoraj nie daje mi spokoju jedna rzecz, wczoraj rano na papierze zobaczyłam czystą czerwoną krew w śluzie jakby płodnym, nie wierzyłam w to co widzę i wytarłam jeszcze raz i to samo, było jej całkiem sporo, więc to na pewno nie zwidy Włożyłam wkładkę ale po całym dniu wkładka czyściutka. Śluz juz później przez cały dzień był kremowy. Jestem z tydzień po owulacji. Oczywiście zaczęłam się już nakręcać, bo jakże by inaczej ale czytam dużo o tym plamieniu i praktycznie wszędzie jest napisane, że krew powinna być brunatna lub jasnoróżowa i plamienie ma trwać od kilku godzin do 2 dni, a u mnie to było jednorazowe i do tego żywa czerwoniutka krew. Mam nadzieję, że to zarodek się zadomawia, wczoraj i przedwczoraj czułam w dole brzucha jakbym miała zaraz dostać @ a dziś od rana nic a nic, żadnych bóli, objawów... I mam do Was kochane pytanko, czy wiecie co to mogłoby być jeśli nie plamienie implantacyjne? Spotkałyście się z czymś takim jak opisałam i nie była to implantacja?
-
Madziula wrote:to może być implantacja...każda kobieta jest inna i nie wszytsko co przydarzyło się innym musi przydarzyć się Tobie trzymam kciuki za Ciebie!!! ja np w ierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów implantacji...
Teraz to mi narobilas nadziei, ja nie moglam uwierzyc w moja implantacje bo niby spadek jest ale 0 objawow.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Maja84 wrote:Witam Was kochane, od wczoraj nie daje mi spokoju jedna rzecz, wczoraj rano na papierze zobaczyłam czystą czerwoną krew w śluzie jakby płodnym, nie wierzyłam w to co widzę i wytarłam jeszcze raz i to samo, było jej całkiem sporo, więc to na pewno nie zwidy Włożyłam wkładkę ale po całym dniu wkładka czyściutka. Śluz juz później przez cały dzień był kremowy. Jestem z tydzień po owulacji. Oczywiście zaczęłam się już nakręcać, bo jakże by inaczej ale czytam dużo o tym plamieniu i praktycznie wszędzie jest napisane, że krew powinna być brunatna lub jasnoróżowa i plamienie ma trwać od kilku godzin do 2 dni, a u mnie to było jednorazowe i do tego żywa czerwoniutka krew. Mam nadzieję, że to zarodek się zadomawia, wczoraj i przedwczoraj czułam w dole brzucha jakbym miała zaraz dostać @ a dziś od rana nic a nic, żadnych bóli, objawów... I mam do Was kochane pytanko, czy wiecie co to mogłoby być jeśli nie plamienie implantacyjne? Spotkałyście się z czymś takim jak opisałam i nie była to implantacja?
Ja mialam plamienie implantacyjne w drugiej ciazy-mniej wiecej 7-8dpo jednodniowe plamienie,ale wlasnie na brazowo plus duzy spadek temp,ale mysle,ze u kazdej moze to onaczej wygladac.
Trzymam kciuki.Madzik
Mama 3 corek:) -
LiluyEvans wrote:rozumiem, u mnie moze byc to samo bo mierzylam elektrycznym owulacyjnym a widzisz jakie skoki...
Lily, a gdzie mierzysz temperaturę? Bo jak w ustach to mogą być skoki... prędzej czy później każda z nas dochodzi do wniosku ze dowcipnie jest najlepiejmycha91, panazuzanna, zubii lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Lily, a gdzie mierzysz temperaturę? Bo jak w ustach to mogą być skoki... prędzej czy później każda z nas dochodzi do wniosku ze dowcipnie jest najlepiej
Dowcipnie od poczatkupanazuzanna, zubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ewi28 wrote:Podajcie link do marcowego testowania?
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/wiosenne-testowanie-marzec-2017,12208.html
Też już się tam przeniosłam. -
Ja czekam do 27 lutego w sobotę będzie prawdopodobnie tydzień od owulacji zobaczymy czy coś się uda ale nie nakręcam się tak jak w styczniu i nic z tego nie było bety były i testy negatywne. Wolę poczekać do dnia miesiączki
-
kika77 wrote:Kochane mnie odwiedziła @ 2 dni przed terminem
Przynajmniej testów nie zmarnowałam
I takie podejscie sobie cenie!Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, nie wiem czy zgodnie z procedura:) ale chcialabym dopisac sie do testowania, zaplanowalam je na 24, mam zamiar wytrzymac do tego czasu
Kamelkowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Nie wiedziałam na który dzień sie wpisać - cykle mam 30 dniowe, ostatni miał 28 dni. W tym cyklu brałam aromek, Ovitrelle i luteinę, która skończyłam brać w sobotę, wtedy test wyszedł negatywny. Od soboty do wczoraj byłam za granicą, we wtorek i wczoraj miałam małe brudzenie, dziś trochę też. Nigdy tak nie miałam raczej przed @ więc postanowiłam zrobić test - dzis 33 dzień cyklu. Jutro rano biegnę na betę!
https://zapodaj.net/2ee7505eda6da.jpg.htmlBocianiątko, zubii, E_w_c_i_a, malka, Gigi, AnnaManna, bertha, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny! Nie wiedziałam na który dzień sie wpisać - cykle mam 30 dniowe, ostatni miał 28 dni. W tym cyklu brałam aromek, Ovitrelle i luteinę, która skończyłam brać w sobotę, wtedy test wyszedł negatywny. Od soboty do wczoraj byłam za granicą, we wtorek i wczoraj miałam małe brudzenie, dziś trochę też. Nigdy tak nie miałam raczej przed @ więc postanowiłam zrobić test - dzis 33 dzień cyklu. Jutro rano biegnę na betę!
https://zapodaj.net/2ee7505eda6da.jpg.html
Pozytyw jak nic, gratuluje
Przeslij mi troche wiruskow bo mam 6 dni na zarazenie sieKasiaHaBe lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny! Nie wiedziałam na który dzień sie wpisać - cykle mam 30 dniowe, ostatni miał 28 dni. W tym cyklu brałam aromek, Ovitrelle i luteinę, która skończyłam brać w sobotę, wtedy test wyszedł negatywny. Od soboty do wczoraj byłam za granicą, we wtorek i wczoraj miałam małe brudzenie, dziś trochę też. Nigdy tak nie miałam raczej przed @ więc postanowiłam zrobić test - dzis 33 dzień cyklu. Jutro rano biegnę na betę!
https://zapodaj.net/2ee7505eda6da.jpg.htmlKasiaHaBe lubi tę wiadomość